Personeel aannemen in Coronatijd | Flexmoment

Coronacrisis: Bedrijven mogen weer voorzichtig beginnen

Eindelijk kwam het hoge woord van de minister president er uit. Als eerste binnen enkele branches mogen ondernemers hun deuren weer openen. Voor hen die het aangaat een opluchting maar gelijk een nieuw punt van zorg.
In veel gevallen was er al geen andere mogelijkheid dan medewerkers te ontslaan, die eerder soms met moeite werden binnengehaald. Nu komt de vraag naar boven hoeveel capaciteit er nog beschikbaar is door de anderhalve meter regel. Bovendien hoe kan men zicht houden op de werknemerskosten waar flexibiliteit aan de orde van de dag zal zijn.

Krijg binnen 30 minuten inzicht in kosten en risico’s en kies de beste oplossing

Flexmoment kan hierbij veel voor ondernemers betekenen en een helpende hand bieden. Wij zijn in staat om op basis van de gegevens van de werkgever tijdens een online (bel) afspraak van een half uur uit te rekenen hoe de kosten van personeel in eigen dienst ten opzichte van payrolling staan.

Daarbij komt ook het wel of niet uitbesteden van de loonadministratie aan de orde en het eventueel afdekken van het ziekterisico. Uiteindelijk gaat er niets boven een goed inzicht in de totale personeelskosten en risico’s. Bel gerust voor informatie en advies. Wij helpen vakkundig om de beste keuze te maken in elke specifieke situatie. Zonder verplichtingen uiteraard.

Afspraak inplannen
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten