Flexmoment is allround - Flexmoment

Flexmoment is allround

Actuele nieuws en informatie? Volg ons online!

Flexmoment heeft jarenlange ervaring in dienstverlening bij werving, selectie en bemiddeling van personeel. Daarbij hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd in payrolling. 

Zo geven we invulling aan de toenemende vraag naar het overnemen van de personele en administratieve zorgen en alles wat daarmee samenhangt. Wij kennen de ondernemerswereld, begrijpen de problemen die zich voor kunnen doen en staan voor een heldere communicatie. 

Uw medewerkers zijn bij ons in goede handen. Flexmoment is transparant in zijn rapportage en kostenberekening. U komt nooit voor verrassingen te staan en weet vooraf waar u aan toe bent. Wij houden ons aan de afspraken.

Heeft u vragen over payrolling

Wilt u een afspraak maken over payrolling? Dan kunt u gemakkelijk via ons afspraakformulier een afspraakverzoek naar ons verzenden. Heeft u een vraag over payrolling? Neem dan contact met ons op. 

Afspraak maken Contact opnemen

U wilt een gesprek over dit onderwerp?

Gun u zelf de tijd, dan doen wij dat ook.

Bel ons gerust voor een afspraak, waaraan overigens geen enkele verplichting verbonden is. Wellicht vloeien daar mogelijkheden uit voort die u niet voorzien had. Wij staan klaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Ons kantoor Florijnweg 13-15, 6883 JN Velp
Telefoon 085 86 40 124
WhatsApp 0614120004
Heeft u een snelle vraag? Stuur ons een appje!

Of stuur ons een bericht

* Verplichte velden

Flexmoment is uw betrouwbare partner

Copyright Flexmoment 2019 - 2020  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden Payrolling / Uitzenden  |  Algemene Voorwaarden Salarisadminstratie  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 0614120004 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Sluiten