Payrolling - Flexmoment

Payrolling

Actuele nieuws en informatie? Volg ons online!

Flexmoment payrolling

Flexmoment haalt bij ondernemers zorg weg en geeft tijd terug.

Voor u als werkgever is payrolling een eenvoudige manier van ontzorgen. Werkgevers, met name in het MKB, zijn gedwongen om veel tijd te steken in het zoeken naar vakbekwaam personeel. Slaagt u erin om de juiste medewerker te vinden, dan moet deze worden toegevoegd aan de personeelsadministratie. Veel van die tijd is terug te verdienen door gebruik te maken van onze payrolling-service, ongeacht uw branche.

Wat is payrolling en hoe werkt het?

Uw werkgeversfunctie wordt bij payrolling in tweeën gedeeld. Het personeel, dat voor payrolling in aanmerking komt, komt bij Flexmoment in dienst. Daarmee draagt u het juridische werkgeverschap aan ons over. Functioneel blijft het personeel volledig onder uw leiding. Wij nemen daarbij een aantal taken van u over. Deze zijn verderop beschreven. Arbeidsrechtelijk loopt u ten aanzien van deze medewerkers geen werkgeversrisico meer.
Door gebruik te maken van onze payrolling-service kunt u meer tijd besteden aan uw core-business en wordt u niet afgeleid door ingewikkelde en tijdrovende personele en administratieve zaken.

Bij payrolling houdt u het initatief

U selecteert zelf uw bestaande en/of nieuwe medewerkers en draagt deze dienstverbanden over aan Flexmoment. Vervolgens sluit u met ons een inleencontract af. Vanaf dat moment zijn wij de juridische werkgever. 
U betaalt Flexmoment een vast bedrag over het bruto uur- of maandloon. Dit is een transparant systeem en eenvoudig te controleren voor beide partijen. U heeft geen bijkomende kosten, zoals doorbetaling van het loon bij ziekte. Binnen het kader van payrolling zijn wij flexibel in het aangaan van contracten en kunnen wij diverse werkverhoudingen aanbieden.

Heeft u vragen over payrolling

Wilt u een afspraak maken over payrolling? Dan kunt u gemakkelijk via ons afspraakformulier een afspraakverzoek naar ons verzenden. Heeft u een vraag over payrolling? Neem dan contact met ons op. 

Afspraak maken Contact opnemen

U wilt een gesprek over dit onderwerp?

Gun u zelf de tijd, dan doen wij dat ook.

Bel ons gerust voor een afspraak, waaraan overigens geen enkele verplichting verbonden is. Wellicht vloeien daar mogelijkheden uit voort die u niet voorzien had. Wij staan klaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Ons kantoor Florijnweg 13-15, 6883 JN Velp
Telefoon 085 86 40 124
WhatsApp 0614120004
Heeft u een snelle vraag? Stuur ons een appje!

Of stuur ons een bericht

* Verplichte velden

Flexmoment is uw betrouwbare partner

Copyright Flexmoment 2019 - 2020  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden Payrolling / Uitzenden  |  Algemene Voorwaarden Salarisadminstratie  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 0614120004 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Sluiten