Met Flexmoment wordt personeelsbeheer echt eenvoudiger

Flexmoment digitaal HRM pakket brengt nog meer efficiency

Het uitbesteden van de salarisadministratie zal al veel zorgen bij u wegnemen maar met ons digitale HRM pakket ontstaat de ideale invulling van uw personeelsbeheer.
Uitbesteden van de salarisadministratie is slechts één onderdeel van het ontzorgen.
Wel een belangrijke natuurlijk. De aanvullende HRM software waar Flexmoment over beschikt kan u nog verder ontzorgen en u hoeft dit niet eens zelf te installeren. Wij faciliteren het gebruik op afstand maar dan wel helemaal gericht op de organisatie van uw onderneming. Naast de salarisadministratie kunt u dus nu ook gebruik maken van de verschillende onderdelen van dit online personeelsmanagement systeem.

Het HRM systeem van Flexmoment bestaat o.a. uit de volgende hieronder beschreven onderdelen:

Functionering en beoordeling Verlofregistratie Verzuimregistratie Opleidingen Digitale dossiers

Functionering en beoordeling

Zaken die u al vastlegt kunnen eenvoudig online worden opgeslagen. Nog belangrijker is dat u er signaalfuncties aan kunt toevoegen, zodat u altijd tijdig kan reageren.

Kalendernotities, stickertjes, aantekeningen, ze worden hierdoor verleden tijd. U ontvangt automatisch online herinneringen om desgewenst actie te ondernemen.

Verzuimregistratie

Online registreren van verzuim is én belangrijk voor u als werkgever én voor de verwerking in de salarisadministratie.

Door het verzuim goed in beeld te hebben kunt u medewerkers beter begeleiden naar een verantwoorde terugkeer.

Via de verzuimmodule ontvangt u tijdig een e-mail als de registratie daar aanleiding toe geeft.

Digitale dossiers

Met toevoeging van ons digitale HRM pakket aan de salarisadministratie ontstaat een veilig dossier op afstand. Gemakkelijk voor u en de medewerkers benaderbaar.

Alle documenten van uw werknemers en wettelijke formulieren zijn moeiteloos te uploaden.

En door gebruik te maken van de signaalfuncties weet u o.a. tijdig wanneer een arbeidscontract / proeftijd eindigt en een medewerker zijn jubileum of verjaardag viert. Hierdoor kunt u onbezorgd alle aandacht aan uw corebusiness besteden.

Flexmoment ontzorgt u van salarisadministratie en personeelsbeheer

We willen u in deze fase niet overladen met informatie over de overige mogelijkheden die ons HRM systeem u te bieden heeft. Bovendien heeft u de gelegenheid om met dit uit onderdelen opgebouwde systeem stap voor stap afscheid te nemen van de papieren wereld, terwijl u tegelijkertijd niets meer over het hoofd kunt zien.

Voor het uitbesteden van de salaris administratie betaalt u maximaal € 10,- per salarisstrook. Hiervoor wordt door ons het basis HRM systeem ten behoeve van uw salarisadministratie toegepast. Wilt u ook gebruik maken van de overige faciliteiten van dit digitale HRM systeem (zoals hierboven omschreven) dan brengen wij u per maand slechts € 2,50 per medewerker extra in rekening. Indien u hierbuiten speciaal maatwerk wenst, ook dan zijn wij u uiteraard graag van dienst tegen een vast uurtarief.

Alles weten over Flexmoment HRM

Wilt u meer weten over deze ongekende digitale HRM mogelijkheden, die uw administratie kunnen vereenvoudigen, maak dan eens een afspraak met ons voor kennisuitwisseling als ondernemers onder elkaar. Want ook Flexmoment is een onderneming en wij begrijpen precies tegen welke problemen u aan kunt lopen. Dat maakt zo’n informatief gesprek zo prettig en efficiënt. Bel ons dus gerust voor een adviesgesprek, er zijn geen verplichtingen maar wij bieden wel oplossingen.

Neem contact op
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten