Informatie voor de aardappel-, groente- en fruithandel - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Detailhandel - AGF (aardappelen groente en fruit)

Branchevereniging ADN

Deze afkoring staat voor AGF Detailhandel Nederland en is een brancheorganisatie voor groente- en fruitspecialisten. De belangrijkste doelstelling is om de positie van de ondernemers in deze branche te versterken en de bedrijfsvoering te optimaliseren.
Het is dus de vereniging waarin de groentemannen, de meest gebruikte naam voor deze vakmensen, zich hebben georganiseerd. De vereniging bestaat uit zelfstandige ondernemers die in de AGF branche actief zijn.
ADN zet zich in voor haar leden via individuele dienstverlening, maar de support gaat uiteraard veel verder zoals het onderhandelen om tot een goede cao te komen.
Behalve het afsluiten van de cao richt de ADN zich op de volgende hoofdtaken:

  • Algemene belangenbehartiging
  • Stimuleren van collectieve contracten
  • Branche gerelateerde informatievoorziening
  • Individueel gerichte support en advies
  • Branche specifieke projecten voor optimalisatie ondernemerschap

Ook voor deze foodsector blijft het een uitdaging om nieuwe wegen en methoden te vinden om klanten te behouden en aan te trekken.

In de detailhandel is nog al eens een tekort aan vakmensen en is er sprake van diversiteit aan werktijden. De salarisadministratie is daardoor complexer en dat wordt niet minder door de veelheid aan regelgeving.
Veel zorg en tijd kan de zelfstandige detailhandel in AGF zich besparen door de salarisadministratie uit te besteden. Nooit meer zorgen over veranderende regels en tarieven. Wat rest is slechts de aangeleverde loonstrook uit te betalen. 

Branche SectorU bent hierCaoDetailhandel aardappelen groente en fruit (AGF)PensioenAGF (Aardappelen Groente en Fruit - Detailhandel) Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorU bent hierCaoDetailhandel aardappelen groente en fruit (AGF)PensioenAGF (Aardappelen Groente en Fruit - Detailhandel) Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten