Het Bakkersbedrijf is goed georganiseerd - Flexmoment
Menu

Bakkers

De ene bakker is de andere bakker niet

Wat ze echter gemeen hebben is dat ze bakproducten leveren, maar de wijze waarop ze werken is verschillend.
De Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij is een in 1969 opgerichte werkgeversorganisatie. Deze vereniging behartigt de belangen van middelgrote en grote industriële brood- en banketondernemingen in Nederland. Zo is er een platform voor kennisuitwisseling en stimuleren zij onderzoek. Uiteindelijk is en blijft het doel van deze grotere producenten in het bakkerij segment om er aan bij te dragen dat bakkers lekkere, verse en gezonde bakkersproducten voor de consument kunnen blijven maken. De NVB houdt zich onder meer bezig met het dossier Markt en Ondernemerschap. Hierbij komen onderwerpen aan de orde zoals algemene marktontwikkelingen, innovatie, het Convenant Oneerlijke Handelspraktijken, energie en export.

Voor de ambachtelijke brood- en banketbakkers is de NBOV dé ondernemersorganisatie

NBOV staat voor Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemersvereniging. In de bakkerijsector zijn veel verschillende bedrijven actief die echter één ding gemeen hebben, ze bakken brood en banket. In een flink aantal gevallen is het assortiment verder uitgebreid met o.a. chocolade en andere specialiteiten.
Bij de NBOV zijn de activiteiten met name gericht  op praktische onderwerpen waar de ambachtelijke bakkerij mee te maken heeft. Zo wordt er advies op maat gegeven en worden onderlinge contacten tussen vakgenoten aangemoedigd. Vanzelfsprekend werkt de organisatie samen met de overheid en anderen binnen en buiten de bakkerijbranche om de belangen van hun leden te behartigen.

Bakkersbedrijven, groot en klein, hebben hun handen vol aan de toenemende administratieve last

Het is geen keuze om verplichtingen op administratie gebied naar de achtergrond te dringen. Het werk moet toch gebeuren en er wordt gecontroleerd. Wat wel efficiënter kan is de salarisadministratie. Die laat zich makkelijk uitbesteden aan ondernemingen die hierin zijn gespecialiseerd. Het is nagenoeg een kostenneutrale operatie, maar de ondernemende bakker wint wel veel tijd en heeft minder zorgen.

BrancheU bent hierCaoBakkersbedrijfPensioenBakkers Zoekt u wat anders? Start Wizard

Cao

Behorend bij: Bakkers

Pensioenfonds

Behorend bij: Bakkers

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
BrancheU bent hierCaoBakkersbedrijfPensioenBakkers Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-19:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten