Informatie over de sector dagrecreatie - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Recreatie - Dagrecreatie

Informatie sector dagrecreatie

Bij dagrecreatie vallen de avonden in veel gevallen buiten schot. Het leeuwenaandeel speelt zich overdag af. Voorbeelden zijn pretparken, dierentuinen en kinderspeeltuinen. In 2021 blijkt een herstel op te treden in deze sector na in het jaar daarvoor zwaar getroffen te zijn.

Om verder te herstellen zal deze sector de inkomsten weer op gezond niveau proberen te brengen. Een deel hangt natuurlijk af van wat de intentie van de potentiële bezoekers zal worden.

De sector zelf heeft wel ideeën

Piekmomenten zijn in feite belastend én voor de medewerkers én voor de bezoekers. Veel potentiële klanten zijn op diverse plekken al gewend aan bezoeken op afspraak, in blokken bijvoorbeeld. Dat betekent gelijk geen hinderlijke piekdrukte, eenvoudiger personeelsplanning en per definitie voordeliger.
Als de prijzen noodgedwongen stijgen is het te overwegen om kaarten per deel van de dag te verkopen. Een idee, dat de kosten voor de bezoeker vermindert maar niet ten koste hoeft te gaan van de capaciteit van de attractie in totaliteit.

Ondernemers die een zware tijd hebben overleefd zijn in veel gevallen vindingrijk en veerkrachtig geworden. Het is de verwachting dat de komende tijd nog veel klantgerichte initiatieven genomen zullen worden. Dat levert twee winnaars op; de consument en de ondernemer.

Bij het efficiënter maken van een recreatie onderneming kan het wegstrepen van werkzaamheden heel nuttig zijn. Waarom bijvoorbeeld de salarisadministratie niet de deur uit? Hiermee wordt veel tijd bespaard en zorgen weggenomen. En dat terwijl de kosten voor de verwerking elders niks of nauwelijks meer kost.

Branche SectorU bent hierCaoRecreatie / DagrecreatiePensioenDagrecreatie Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorU bent hierCaoRecreatie / DagrecreatiePensioenDagrecreatie Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten