Info over de sector gehandicaptenzorg - Flexmoment
Menu

Gehandicaptenzorg

Gehandicaptenzorg werkt aan sociale zelfredzaamheid, de salarisadministratie is er voor de medewerkers

Miljoenen mensen missen een (deels) sociale zelfredzaamheid. Daar is de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) zich terdege van bewust. En dat niet alleen. Hun insteek is het helpen van mensen met een beperking om een leven te leiden dat zij willen. Er zijn veel organisaties in Nederland in de gehandicaptensector en de VGN ondersteunt hen door een maatschappelijke positie in te nemen en het ontwikkelen en toegankelijk maken van innovatieve middelen.

Bij de VGN gaat het om support aan organisaties in de gehandicaptenzorg

Het betreft een breed terrein dat bestaat uit bestuurders, medewerkers, cliënten en hun verwanten. Een voorbeeld is de betrokkenheid bij het opstellen van een evenwichtige cao en het doorlopend verbeteren van het kwaliteitskader. Voorts is er veel aandacht voor passende financieringen en een toekomstgerichte wetgeving. In de gehandicaptensector komen continue innovatieve ontwikkelingen beschikbaar. Aan de ene kant zijn dat technologische verbeteringen maar ook het verbeteren van de samenwerking tussen de gehandicaptenzorg, de geestelijke gezondheidzorg en justitie.

De sector is er daarnaast bij gebaat om op de hoogte te blijven van de onderzoeksresultaten

De VGN spant zich in om te onderzoeken welke ontwikkelingen en nieuwe methodes ook daadwerkelijk helpen en zo ja, in welke mate. Uiteindelijk willen gehandicapten weten wat de gevolgen zijn om bijvoorbeeld wel een huis te hebben maar geen baan. Bovendien wil de overheid nog wel eens met uitgebreide informatie komen die inhoudelijk door de mensen voor wie het bedoeld is, niet begrepen wordt. Ook dan moet de VGN aan de bak.

Ook organisaties in de gehandicaptenzorg staan vaak onder druk door tekort aan geschoolde medewerkers aan de ene kant en anderzijds een toename van het beroep dat op hen gedaan wordt. Vooral de wat kleinere organisaties moeten relatief veel aandacht hebben en tijd besteden aan de administratie. Een veeleisend onderdeel daarvan is de salarisadministratie. En gelukkig is die nu juist eenvoudig uit te besteden.

BrancheU bent hierCaoGehandicaptenzorgPensioenGehandicaptenzorg Zoekt u wat anders? Start Wizard

Cao

Behorend bij: Gehandicaptenzorg

Pensioenfonds

Behorend bij: Gehandicaptenzorg

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
BrancheU bent hierCaoGehandicaptenzorgPensioenGehandicaptenzorg Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten