Agrarische groei kan niet zonder automatisering - Flexmoment
Menu

Agrarisch - Glastuinbouw

De agrarische branche blijft groeien

De agrarische wereld is altijd in beweging. Voor een deel door de spirit die in deze sector aanwezig is en soms gewoon afgedwongen door overheden of regels. Verduurzaming van de betreffende sectoren en evenwicht zoeken tussen milieu en economie, zijn thema’s die een belangrijke rol spelen. De agrarische branche bestaat onder meer uit:

Glastuinbouw, Hoveniersbedrijven, Landbouwwerktuigen exploiterende ondernemingen, Tuinzaadbedrijven, Productiegerichte Dierhouderij, Open Teelten en Weefselkweek.

Informatie over de glastuinbouw

Voor de leek is het bijna onvoorstelbaar dat Nederland na de VS de belangrijkste exporteur is van agrarische producten. Het totaal begeeft zich rond de 100 miljard. En nog steeds is er groei, waarbij de glastuinbouw een grote rol speelt. Innovatie is de norm in de Nederlandse glastuinbouw.

Kassen worden gesloten productie-ecosystemen, circulaire kassen. De samenleving profiteert van innovaties die ondernemers in de glastuinbouw ontwikkelen.

Zo investeren ondernemers in geothermie, waarmee indirect huizen, zwembaden en fabrieken worden verwarmd en in kassen wordt regenwater opgevangen om wateroverlast in woonwijken te voorkomen
Met gezonde, smaakvolle groenten en mooie, hoogwaardige bloemen en planten draagt de glastuinbouw bij aan ieders gezondheid en geluk.
Automatisering ontloopt de sector glastuinbouw dus ook niet, sterker nog, het wordt steeds meer omarmd zoals uit het bovenstaande blijkt. In de bedrijven is hightech onmisbaar voor een toekomst gerichte ontwikkeling. Daar tegenover staat dat de agrariër steeds meer belast wordt met regels en wetgeving. Zelfs de salarisadministratie wordt steeds complexer. Overigens een probleem dat zich vrij eenvoudig laat oplossen door deze uit te besteden.
Kortom, de agrarische branche kan niet meer zonder de techniek en gelijktijdig kan het nuttig zijn om te inventariseren welke techniek bedrijfseigen is en welke eenvoudig elders uitgevoerd kan worden. Ook voor de boer geldt dat de meeste tijd wordt opgeëist door de corebusiness; produceren van agrarische producten.

Hier kunt u doorklikken naar informatie over de actuele situatie van de lopende cao voor de sector glastuinbouw.

Branche SectorU bent hierCaoGlastuinbouwPensioenGlastuinbouw Zoekt u wat anders? Start Wizard

Cao

Behorend bij: Agrarisch - Glastuinbouw

Pensioenfonds

Behorend bij: Agrarisch - Glastuinbouw

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorU bent hierCaoGlastuinbouwPensioenGlastuinbouw Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten