Informatie over jeugdzorg in Nederland - Flexmoment
Menu

Jeugdzorg

Bij Jeugdzorg komt veel organisatie en administratie kijken, maar de salarisadministratie kan ook elders gedaan worden

In Nederland is er een belangrijke branchevereniging voor organisaties voor jeugdhulp, jeugdbescherming en jeugdreclassering. De vereniging heet eenvoudigweg Jeugdzorg Nederland en is de behartiger van haar leden en vertegenwoordigt werkgevers in de branche, o.a. bij cao onderhandelingen. Daarnaast draagt Jeugdzorg Nederland bij aan een verdere professionalisering van de zorg voor jeugd. Ondernemers in de jeugdzorg kunnen op veel terreinen een beroep doen op deze vereniging.

Jeugdzorg Nederland communiceert o.a. over wat jeugdzorgorganisaties doen

Bovendien wil men een belangrijke bijdrage leveren in het effectiever maken van de zorg voor de jeugd. De jeugdzorgbranche kent een breed werkterrein; van pleegzorg tot behandelgroep en van opvoedondersteuning tot gesloten instelling. Voor werkgevers en werknemers is het taakgebied dus heel divers. Met name jeugdzorgmedewerkers hebben een brede keuze in vakgebieden.

Jeugdzorgmedewerkers doen onmisbaar en belangrijk werk

Zij zetten zich in voor een heel kwetsbare groep. Het werkterrein is dus breed en kan liggen bij een gezin thuis, op een school of in een jeugdteam. Maar ook pleeggezinnen, gezinshuizen, behandelgroepen of gesloten instellingen kunnen niet buiten dit gemotiveerd personeel. Over het algemeen is er behoefte aan nieuwe medewerkers. Veel kinderen in de maatschappij zijn nog steeds kwetsbaar en gelijk gaan ervaren medewerkers met pensioen. De uitdaging ligt er voor iedereen met een warm hart voor kinderen.

Bij Jeugdzorg is sprake van personeelstekort en vooral in de zorgpraktijk. Ook administratief kan de werkdruk groot zijn en dan kan het ontzorgend zijn om op een eenvoudige en voordelige wijze een deel uit te besteden. Een goed voorbeeld is de salarisadministratie. Hierbij wordt steeds meer vakkennis vereist. Uitbesteden is volkomen veilig en is eenvoudig te regelen.

Hieronder kunt u doorklikken naar informatie over de lopende cao Jeugdzorg.

BrancheU bent hierCaoJeugdzorgPensioenJeugdzorg Zoekt u wat anders? Start Wizard

Cao

Behorend bij: Jeugdzorg

Pensioenfonds

Behorend bij: Jeugdzorg

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
BrancheU bent hierCaoJeugdzorgPensioenJeugdzorg Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-19:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten