Een onderdeel van de kinderopvang zijn kinderdagverblijven - Flexmoment
Menu

Kinderopvang

Kinderopvang werkt! 

Kinderdagverblijven zijn een onderdeel van de koepel Kinderopvang werkt! Hier zetten werkgevers en werknemers zich in voor een aantrekkelijke sector en een gezonde arbeidsmarkt met goede arbeidsvoorwaarden.

Het samenwerkingsverband Kinderopvang werkt! wordt gevormd door werkgeversorganisaties Brancheorganisatie Kinderopvang en Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang en de werknemersorganisaties FNV Zorg & Welzijn en CNV Zorg & Welzijn.

Professionele Kinderopvang

Kinderopvang is er voor alle kinderen van nul jaar tot en met de basisschoolleeftijd. De opvang voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar heet dagopvang en de opvang voor kinderen die naar de basisschool gaan heet buitenschoolse opvang (bso) of naschoolse opvang.
Kinderopvang werkt! is in 2020 gestart met een landelijke campagne met de naam: “Kinderopvang dankzij jou”. Het ging en gaat daarbij om én medewerkers te behouden én nieuwe te werven. Niet minder belangrijk is het onderstrepen van de beroepstrots om het belangrijke werk in de kinderopvang onder de aandacht te brengen.

Het Arbeidsmarktfonds

De volledige naam is het Arbeidsmarkt Fonds Collectieve Belangen (FCB) en is er ten dienste van zowel de ca. 200.000 werknemers en bijna 5.000 werkgevers in sociaal werk, jeugdzorg en kinderopvang, w.o. kinderdagverblijven. Het fonds zet zich in voor een goed werkende arbeidsmarkt en -voorwaarden. Zo zorgt men ervoor dat werknemers en werkgevers hun werk makkelijker en met meer plezier kunnen doen wat leidt tot een beter resultaat.

De salarisadministratie draait op volle toeren. Is dat vol te houden?

Alleen al in de kinderopvang zijn honderden organisaties actief. Afhankelijk van de grootte van een gemeente of een stadsdeel zijn er grote en kleine personeelsbestanden. Kenmerkend is het aantal uren en/of dagen dat per medewerker kan verschillen. Vaak is de salarisadministratie daarvan een tijdrovende aangelegenheid.Uitbesteding hiervan kan bijdragen aan het meer tijd hebben voor de werkelijke taken. Ook voor kinderdagverblijven een stap die alleen maar voordeel kan opleveren.

BrancheU bent hierCaoKinderopvang PensioenKinderopvang Zoekt u wat anders? Start Wizard

Cao

Behorend bij: Kinderopvang

Pensioenfonds

Behorend bij: Kinderopvang

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
BrancheU bent hierCaoKinderopvang PensioenKinderopvang Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-19:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten