Informatie over de sector Levensmiddelenbedrijf. - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Detailhandel - Levensmiddelenbedrijf

Supermarkten zijn belangrijk in de voedselvoorziening van Nederland

Het Levensmiddelenbedrijf, een van de onderdelen van de detailhandelsbranche, is heel zichtbaar in de samenleving. Zeg maar gerust: “Ze staat er middenin”. De sector wil de consument bieden wat gezond, duurzaam, veilig en natuurlijk ook lekker is.
Online boodschappen doen neemt sterk toe. Supermarkten zijn constant in beweging op zoek naar nieuwe services zoals bijvoorbeeld ook zelfscankassa’s. Beleving speelt op alle fronten een rol of het nu in de winkel is of via het systeem door klantvriendelijkheid bij online bestellen.

Verduurzaming van de voedselketen heeft de volle aandacht

De consument wordt steeds meer bewust als het om duurzame producten gaat. Terecht spelen de supermarkten daar volop op in. Dat gebeurt mede door het aanbod zoveel mogelijk op de vraag van de consument aan te passen.
De milieu-impact is een ander belangrijk aandachtspunt. Er wordt gestreefd naar een klimaat- en toekomstbestendige keten door impact te meten en de CO2 uitstoot te verminderen. Duurzaamheidsonderwerpen zijn onder meer verduurzaming van voedsel, energiebesparing, kringlooplandbouw, duurzame grondstoffen en dierlijke ketens.

De regelgeving en de frequente aanpassingen daarbij vragen een steeds grotere aandacht van het management. Het gaat dan niet alleen om product gerelateerde zaken maar ook bij personeelsbeleid en de salarisadministratie. Dit laatste is overigens een onderdeel van de bedrijfsvoering die tegenwoordig uit te besteden is.

Hieronder kunt u doorklikken naar informatie over de lopende cao voor het levensmiddelenbedrijf.

Branche SectorU bent hierCaoDetailhandel in Levensmiddelen (cao supermarkten)PensioenLevensmiddelenbedrijf (BPFL) Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorU bent hierCaoDetailhandel in Levensmiddelen (cao supermarkten)PensioenLevensmiddelenbedrijf (BPFL) Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten