Informatie, cao en pensioen metaalbranche - Flexmoment
Menu

Metaal & Techniek

Metaal & Techniek is een grote branche

Het is dan ook niet vreemd dat er voor deze industrie een branchevereniging bestaat. Dan hebben we het over de Metaalunie die weer vele branchegroepen kent waar onder de metaalverwerkende bedrijven. Een bedrijfsgroep behartigt de belangen van de aangesloten leden. De branchegroepen worden vanuit de Metaalunie organisatie gefaciliteerd en ondersteund door een branchemanager. In totaal zijn er ongeveer 45 branchegroepen, verenigingen en stichtingen bij de Metaalunie ondergebracht.

Elk economisch tijdperk heeft z’n eigen ontwikkelingen

De periode waarin onder andere de metaalbewerkingsbedrijven in verkeren vraagt om flexibiliteit dat weer kan leiden tot het moderniseren van het machinepark. Het wordt noodzakelijk om te berekenen welke in serie gemaakte producten nog voldoende winst opleveren. Bovendien zijn de problemen rond stikstof en PFAS nadelig voor bouwprojecten, waar de metaalverwerkende industrie vaak werk voor verricht. Aan de andere kant is al meer gebleken dat MKB bedrijven een grote veerkracht tonen in wat moeilijkere tijden.

Efficiënt omgaan met beschikbare tijd en oneigenlijk werk elders onderbrengen kan helpen om zaken waar het echt om draait meer aandacht te geven. Een voorbeeld is het uitbesteden van de salarisadministratie. Dat kan op een veilige manier die ook nog eens voordeliger kan zijn. Uitbesteden van de salarisadministratie is geen ingewikkelde klus die bovendien ook nog eens  persoonlijk wordt begeleid en online wordt uitgevoerd.

Hieronder kunt u doorklikken naar informatie over de lopende cao voor sectoren, vallend onder Metaal en Techniek.

BrancheU bent hierCaoMetaal & TechniekPensioenMetaal & Techniek Zoekt u wat anders? Start Wizard

Cao

Behorend bij: Metaal & Techniek

Pensioenfonds

Behorend bij: Metaal & Techniek

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
BrancheU bent hierCaoMetaal & TechniekPensioenMetaal & Techniek Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-19:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten