Informatie over INretail non-food, sector mode en sport - Flexmoment
Menu

Detailhandel - Mode en Sport

Een onderdeel van de detailhandelsbranche is de INretail non-food sector

De detailhandel wordt gevormd door veel en zeer uiteenlopende sectoren met een grote verscheidenheid aan producten, sommigen met een eigen cao en/of pensioenregeling. Opvallend is de INretail non-food, waarvan de 9 aangesloten sectoren een gemeenschappelijke cao en pensioenvoorziening hebben. Bij elkaar gaat het om 14.000 vestigingen.
Dit deel van de non-food sector kent dan ook de grootste brancheorganisatie van de detailhandel onder de naam INretail met  ca. 5.000 leden die in grote lijnen de volgende productgroepen etaleren: mode – wonen – schoenen – sport en tuin.
Insiders stellen dat de coronacrisis nog steeds voelbaar is in deze sectoren maar ook door de versneld toegenomen digitalisering in zowel winkels als groothandels. De hele non-food sector, ook die buiten een verband met INretail, heeft ongevraagd te maken met nieuwe uitdagingen omdat hun landschap verandert.

Een van de sectoren in de INretail non-food is mode en sport

Mode en sport hebben het gebracht tot een interessante relatie. In de modewereld heeft sport z’n intrede gedaan, zeg maar zich genesteld. Sportkleding en -artikelen zijn nog nooit zo modieus geweest. Mode- en sportontwerpers houden er rekening mee dat de consument deze invloed heeft geaccepteerd. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de ontstane kledinggewoontes. Volgens onderzoekers dragen consumenten sportkleding ook thuis en met name vrouwen vinden het gemakkelijk om er boodschappen in te doen. Maar in de modewereld maakt sportief geïnspireerde kleding ook deel uit van de collectie. INretail zegt zelf dat de modebranche dynamisch  en inspirerend is en nooit stil blijft staan.

De coronapandemie heeft de branche nog eens extra opgeschud. Het is voor de meeste ondernemers nu weer terugvechten om een goede plaats te her- of veroveren. Het is het overwegen waard om tijdrovende taken uit te besteden om meer tijd te hebben voor de corebusiness. Een goed voorbeeld is het uitbesteden van de salarisadministratie. Dat levert minder zorgen op en bespaart veel tijd. In feite is het zelfs kostenbesparend en het tarief uiterst simpel en transparant.

Hieronder kunt u doorklikken naar informatie over de lopende cao voor sectoren, vallend onder INretail non-food.

Branche SectorU bent hierCaoRetail non-foodPensioenINretail Zoekt u wat anders? Start Wizard

Cao

Behorend bij: Detailhandel - Mode en Sport

Pensioenfonds

Behorend bij: Detailhandel - Mode en Sport

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorU bent hierCaoRetail non-foodPensioenINretail Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-19:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten