Informatie Agrarische branche – sector Open Teelten - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Agrarisch - Open Teelten

De agrarische branche en met name de sector Open Teelten blijft groeien

De agrarische wereld is altijd in beweging. Voor een deel door de spirit die in de sector Open Teelt aanwezig is en soms gewoon afgedwongen wordt door overheden of regels. Verduurzaming van de teelt en evenwicht zoeken tussen milieu en economie zijn thema’s die een belangrijke rol spelen.

Voor de leek is het bijna onvoorstelbaar dat Nederland na de VS de belangrijkste exporteur is van agrarische producten. Het totaal begeeft zich rond de 100 miljard. En nog steeds is er groei. De productie is met een volumegroei van 1,2% in 2020 ook nog eens minder gevoelig gebleken dan andere sectoren tijdens de corona lockdown. Daartegenover staan er stikstofmaatregelen voor de deur. Een krimpende veestapel zal resulteren in een dalende productie.

Automatisering kan de agrarische sector ook niet ontlopen, sterker nog, het wordt steeds meer omarmd. In veel bedrijven is hightech onmisbaar voor een toekomst gerichte ontwikkeling. Daar tegenover staat dat de agrariër steeds meer belast wordt met regels en wetgeving. Zelfs de salarisadministratie wordt steeds complexer. Overigens een probleem dat zich vrij eenvoudig laat oplossen door deze uit te besteden.

Hier kunt u doorklikken naar informatie over de actuele situatie van de lopende CAO voor de sector Open Teelten

Branche SectorU bent hierCaoOpen TeeltenPensioenOpen Teelten Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorU bent hierCaoOpen TeeltenPensioenOpen Teelten Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten