Informatie sector Schilders-, Afwerkings-, Vastgoedonderhoud- en Glaszetbedrijf - Flexmoment
Menu

Schilders-, Afwerkings-, Vastgoedonderhoud- en Glaszetbedrijf

Het schilders-, afwerkings-, vastgoedonderhoud- en glaszetbedrijf en hun salarisadministratie

Het blijft niet bij een overspannen woningmarkt. Deze beroepsgroep ondervindt eveneens de gevolgen maar dan in positieve zin. Over het algemeen genomen zijn er voldoende opdrachten en daar lijkt voorlopig geen einde aan te komen. Wel ontstaat er een nieuw fenomeen en dat is een tekort aan personeel en aan materiaal. Bovendien lijkt het er op dat de tekorten op beide gebieden niet snel zijn op te lossen.

Zal de ZZP’er zich handhaven?

Vooralsnog lijkt het er wel op, ondanks dat de overheid en de bonden trachten om meer vaste dienstverbanden te creëren. Als een ZZP’er het gevoel heeft dat hij voor langere termijn opdrachten kan binnenhalen, dan is de wens om ergens een vast contact te krijgen minder uitnodigend. Blijft overeind, dat deze zelfstandigen nog steeds aandacht moeten besteden aan hun verzekering en pensioenvoorziening. De kans lijkt in ieder geval groot dat branche van het schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijf noodgedwongen een beroep op ZZP’ers zal moeten blijven doen.

Branchevereniging De Betere Schilder ondersteunt de werkgever en ZZP’er

En wat voor schilders geldt speelt ook bij afwerkings-, vastgoedonderhoud- en glasbedrijven. Duurzaamheid gaat steeds meer een rol spelen en dus ook bij het verkrijgen van opdrachten. Op het gebruik van minder schadelijke middelen wordt steeds meer de nadruk gelegd en voor de schilders geldt dat milieuvriendelijke verfsoorten efficiënter zijn. Minder nodig voor dezelfde oppervlakte. Vanzelfsprekend is de gezondheidsfactor voor de beroepsgroep net zo belangrijk.

Schilders-, afwerkings-, vastgoedonderhoud- en glaszetbedrijven bestaan zowel als kleine en grote bedrijven. Kleinere bedrijven worden verhoudingsgewijs vaak zwaar belast door een complexe salarisadministratie. En gelukkig is daar een veilige oplossing voor door eenvoudigweg de salarisadministratie uit te besteden. Geen maandelijkse zorg meer over de salarissen en al het werk dat daaruit voortkomt. Het is toch prettig om bijna alleen maar de geleverde loonstroken te hoeven uitbetalen?

BrancheU bent hierCaoSchilders-, Afwerkings-, Vastgoedonderhoud- en Glaszetbedrijf (cao SAVG)PensioenSchilders-, Afwerkings-, Vastgoedonderhoud- en Glaszetbedrijf Zoekt u wat anders? Start Wizard

Cao

Behorend bij: Schilders-, Afwerkings-, Vastgoedonderhoud- en Glaszetbedrijf

Pensioenfonds

Behorend bij: Schilders-, Afwerkings-, Vastgoedonderhoud- en Glaszetbedrijf

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten