Informatie over de sector tuinzaadbedrijven. - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Agrarisch - Tuinzaadbedrijven

Informatie over de sector tuinzaadbedrijven

De agrarische branche omvat verschillende sectoren. Een daarvan is de tuinzadensector.
Er is een enorme diversiteit aan planten en plantenrassen, maar de ontwikkelingen staan niet stil. Er komen er steeds meer bij met verschillende smaken en kleuren. Maar ook met aanpassingen aan het klimaat wordt voortgang geboekt, waarbij teeltsystemen soms veranderd moeten worden. Het leven van planten, voor sier of voor voeding, begint allemaal bij het zaad. Het selecteren en verbeteren doen boeren en veredelaars al ruim 12.000 jaar met als doel om betere en sterkere planten te verkrijgen.

Werkgevers en werknemers hebben een initiatief genomen tot oprichting van TuinzaadVitaal. Plantum (werkgevers), CNV Vakmensen, FNV Agrarisch Groen en De Unie hebben daarin het gezamenlijke doel om de vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers in de sector te behouden en tevens te vergroten. Zij vertrouwen erop zich daarmee ook ten aanzien van de wendbaarheid en toekomstbestendigheid te kunnen verzekeren.

Ook bij tuinzaadbedrijven gaat aandacht en tijd een grotere rol in de bedrijfsvoering  opeisen. De prioriteit ligt immers bij de business. Om de salarisadministratie kan geen onderneming heen, maar zo’n inmiddels complexe taak kan steeds meer belastend overkomen. Tijd en zorgen daarover kunnen tot bijna nul worden teruggebracht door de salarisadministratie uit te besteden. Dat kan tegenwoordig heel efficiënt, geheel online tegen relatief weinig kosten en ook nog ontzorgend.

Hier kunt u doorklikken naar informatie over de lopende cao voor de Tuinzadensector.

Branche SectorU bent hierCaoTuinzaadbedrijvenPensioenTuinzaadbedrijven Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorU bent hierCaoTuinzaadbedrijvenPensioenTuinzaadbedrijven Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten