Informatie over het Sociaal Fonds Veiligheidsdomein (SFV) - Flexmoment
Menu

Beveiliging - Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe NL)

Informatie over het Sociaal Fonds Veiligheidsdomein (SFV)

Het sociaal fonds heeft in de loop der jaren verschillende namen gehad. Dit komt doordat de naam van de cao enkele keren is gewijzigd. Nu de naam van de cao sinds 2019 veranderd is in cao Veiligheidsdomein, is de naam van het fonds voortaan Sociaal Fonds Veiligheidsdomein (per 1 januari 2020).
De SFV ontwikkelt en ondersteunt activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt, scholing en sociaal beleid binnen de werkingssfeer van de cao Veiligheidsdomein.
Het bestuur van het Sociaal Fonds wordt paritair gevormd door de cao-partijen: Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe NL) en De Unie.

Een van de partijen in het Sociaal Fonds is de VBe NL

Voluit is de naam de Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland en is de branche organisatie voor ondernemers in de beveiliging in de breedste zin van het woord. De VBe NL laat duidelijk weten dat zij de belangen behartigt van alle bedrijven in de beveiligingsbranche die ook staan voor samenwerking, gelijkwaardigheid, professionaliteit en kwaliteit. Daarvoor is er een kwaliteitsagenda welke tot uiting komt in een gedragscode.

Koersbepaling

Het zijn de leden van de vereniging die de koers bepalen. Dat is een democratisch proces, waarbij de grootte van een onderneming geen rol speelt. Door deze gelijkwaardigheid, de transparantie en de netwerkbijeenkomsten is de organisatie de laatste jaren sterk gegroeid. Men streeft naar een gezonde concurrentie waar kwaliteit en innovatie de basis vormen en de ondernemers en zijn beveiligers centraal staan.

Ondernemingen in de beveiligingsbranche staan voor nieuwe uitdagingen naarmate de corona crisis verder overwonnen wordt. Daarbij zal de salarisadministratie er niet eenvoudiger op worden en kan het een positieve overweging zijn om deze werkzaamheden uit te besteden. De overdracht vraag weinig inspanning en de voordelen zijn groot. Bovendien is alles online te volgen.

Hier kunt u doorklikken naar informatie over de lopende cao Veiligheidsdomein.

Branche SectorU bent hierCaoVeiligheidsdomeinPensioenVereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe NL) Zoekt u wat anders? Start Wizard

Cao

Behorend bij: Beveiliging - Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe NL)

Pensioenfonds

Behorend bij: Beveiliging - Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe NL)

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorU bent hierCaoVeiligheidsdomeinPensioenVereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe NL) Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-13:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten