Verpleging, verzorging en thuiszorg in beeld (VVT) - Flexmoment
Menu

Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg

De Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) zijn aan verandering toe en daardoor de salarisadministratie ook wel

Iedereen ziet om zich heen dat we te maken hebben met vergrijzing. Daar kun je niemand de schuld van geven want de meesten van ons willen wel langer leven, maar dan wel op een prettige manier. En dat merkt men bij alle onderdelen van VVT ook. Iedereen in deze sector levert een bijdrage om verantwoord ouder te worden.

Ook een hele generatie zorgmedewerkers gaat met pensioen

En ook zij willen na hun pensionering  van een aangename “oude dag” genieten. Alleen wordt een oude dag heel anders ingevuld dan zo’n 50 jaar geleden. Hoe dan ook groeit de zorgbehoefte en daarmee ook de kosten. Een andere zorg is het aantrekken van voldoende medewerkers in deze tak van zorg en dat gaat helaas moeizaam.
Steeds meer wijkverpleegkundigen kiezen er voor om zonder contract als ZZP’er te werken wat voor zorgaanbieders hogere kosten betekent. Heel wrang is het dat het tarief van de Nederlandse Zorg autoriteit voor persoonlijke verzorging 15,1% onder de kostprijs ligt. Een kwalijke dissonant.

Er is veel tijdwinst te behalen in de secondaire processen

Zorgverleners zijn 40% van hun tijd kwijt aan administratie die vaak nog handgeschreven is. Het is een interessante uitdaging voor nieuwe medewerkers en leidinggevenden om door rationeel te denken en te handelen een grote tijd- en kostenbesparing te verwezenlijken.

Als het om administratieve handelingen gaat is er ook nog een andere wereld te winnen, die van de salarisadministratie. Die is steeds complexer geworden. Dit werk moet natuurlijk gebeuren maar door de salarisadministratie uit te besteden wordt juist tijd en zorg bespaard. En het uitbesteden kan snel en online ingesteld worden. Bijna alleen rest nog het uitbetalen van de salarisstroken.

BrancheU bent hierCaoVerpleeg- en Verzorgingshuizen Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (cao VVT)PensioenVerpleeg en Verzorgingshuizen en Thuiszorg Zoekt u wat anders? Start Wizard

Cao

Behorend bij: Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg

Pensioenfonds

Behorend bij: Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten