Info over de visdetailhandel in Nederland - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Detailhandel - Vishandel

Informatie over de visdetailhandel

Onder wat in de volksmond vaak viswinkels wordt genoemd vallen winkels in vis, schaal- en weekdieren. Werkzaamheden als schoonmaken en voor korte tijd conserveren van vis en soms het bakken van vis kan tot de diensten behoren. Onder fysieke winkelomzet wordt verstaan de omzet die via de winkel c.q. toonbank wordt verkocht.

De Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) is de enige brancheorganisatie voor visspecialisten

Deze organisatie behartigt de belangen van de visspecialisten door hen te vertegenwoordigen bij instellingen en instanties die in belangrijke mate het beleid in de sector bepalen. Daarbij zal overleg met ministeries over wet- en regelgeving niet ontbreken en dat geldt bijvoorbeeld ook bij de Keuringsdienst voor Waren.
Door het wegvallen van eerdere instanties als het Productschap voor Vis, heeft de VNV de leemte opgevuld en onderhandelt zij met diverse partijen over de cao. Ook is de VNV bepalend bij de hygiënecode en schept zij promotiemogelijkheden voor haar leden.

Naast de VNV zijn er nog twee subverenigingen te weten Spakenburgse Vishandels Vereniging en Vishandelsvereniging St. Antonius.

Waar vis de hoofdrol speelt kan de salarisadministratie wel eens als bijzaak aanvoelen. Toch weet elke ondernemer dat dit onderdeel in het belang van de medewerkers de nodige aandacht verdient. Gelukkig is er een oplossing om van die iedere keer weer terugkerende zorg verlost te zijn. Eenvoudig weg uitbesteden maar dan op een veilige, betrouwbare en efficiënte manier. Dan wordt het tijd- en zorg besparend.

Hieronder kunt u doorklikken naar informatie over de lopende cao voor de Visdetailhandel.     

Branche SectorU bent hierCaoVisdetailhandelPensioenVisdetailhandel Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorU bent hierCaoVisdetailhandelPensioenVisdetailhandel Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten