Online winkelen door middenstand - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Detailhandel - Webwinkel

Informatie over online winkelen

Betrokkenen in de online branche c.q. e-commerce markt melden via diverse kanalen dat deze markt snel verandert en door de coronacrises zelfs nog een extra versnelling heeft gekregen. Vanuit deze branche luidt ook het standpunt dat consumenten geen verschil dienen te ervaren tussen offline en online winkelen. Meningen hierover verschillen echter. De online branche kijkt realistisch naar de periode dat corona minder invloed op ons leven zal hebben en mensen er weer meer op uit willen. Wat de stenen winkels betreft is er voor velen nog een wereld te winnen door een effectieve en klantgerichte combinatie van offline en online verkoop, zeggen retail experts.

Hulp bij online verkopen

Behalve het aanbod wat een webwinkel of een stenen winkel met een eigen webshop de consument te bieden heeft speelt de zekerheid en/of veiligheid een belangrijke rol. In Nederland hebben twee organisaties een rol van betekenis, Thuiswinkel en Webwinkelkeur. Beiden bieden een keurmerk waarmee zij zekerheden aan de online klant garanderen. Beiden hebben duidelijke regels die na toetsing van een potentiële online leverancier een keurmerk inclusief logo aanbieden. Zij stellen een prima ondersteuning te kunnen bieden aan ondernemers met een stenen winkel die ook online actief is of wil zijn.

Een ander voorbeeld is een verzendplatform als Sendcloud dat e-commerce bedrijven ondersteunt om zo efficiënt mogelijk de bestelde producten bij de klant te krijgen. Een andere ontwikkeling werd geïntroduceerd door Nordstrom. Het bedrijf biedt klanten de mogelijkheid om producten online te reserveren en in de winkel uit te proberen of op te halen of te versturen uit de winkelvoorraad.
Deze voorbeelden geven een inkijk in de ontwikkelingen van de online markt maar hiermee hoeven nog niet alle bestaande en nog te starten activiteiten op dit gebied te zijn weergegeven.

Wat in dit kader genoemd mag worden is de mogelijkheid om de administratieve last bij online en offline ondernemers te beperken. Zo is de salarisadministratie eenvoudig uit te besteden, dat bespaart MKB ondernemers veel tijd en haalt de maandelijkse zorg daarover helemaal weg. De salarisadministratie uitbesteden wordt online afgewikkeld en biedt tevens een continue online inkijk voor werkgever en werknemers. Zelfs het kostenvoordeel is online te zien.

Hieronder kunt u doorklikken naar informatie over cao en pensioen voor de online branche.

Branche SectorU bent hierCaoWebwinkelPensioen Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorU bent hierCaoWebwinkelPensioen Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten