Werken in de Sport is er voor en door werkgevers en werknemers - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Sport - Werken in de Sport

De sportbranche en samenwerken

De uitvoerende sportbranche kent een enorme omvang waar veel mensen in werkzaam zijn, zowel bezoldigd, parttime betaald of vrijwillig. Niet vreemd dus dat er verschillende overkoepelende organisaties zijn, elk voor een eigen segment in de sport. Dit is overigens een logisch gevolg van de grote diversiteit in sportuitoefening en de daaruit ontstane organisaties. Maar samenwerking in de sport heeft ook z’n weg gevonden:

Samen Presteren is het arbeidsmarktfonds van en voor de sportsector en wordt bestuurd door de sociale partners. De werknemersorganisaties FNV, De Unie en CNV Vakmensen werken hierin samen met de Werkgeversorganisatie in de Sport (WOS) aan het vernieuwen en professionaliseren van de arbeidsmarkt. Elke sector in de sport kent zijn eigen cao en de daaruit voortvloeiende rechten en plichten. Een van deze sectoren is:

Werken in de Sport

Werken in de sport is in het leven geroepen door NOC*NSF en de sociale partners in de sport te weten:

  • Werkgevers in de Sport (WOS)
  • FNV Sport en bewegen
  • CNV Vakmensen
  • De Unie

Zij ondersteunen en versterken een beleid van goed werkgeverschap en goed werknemerschap. Dit is al in 2016 vastgelegd in de cao Sport en Sportagenda.

Een cao duidt dus op het in dienst hebben van medewerkers met de daaraan voor de werkgever verbonden verplichtingen. De sport op zich vergt grote betrokkenheid en tijd en dan kan het heel lonend zijn om veel aandacht vragende werkzaamheden uit te besteden. Een voorbeeld daarvan is de salarisadministratie die vakmanschap vereist en niet altijd eenvoudig beschikbaar is. Salarisadministratie uitbesteden kan tegenwoordig eenvoudig, efficiënt en voor de organisatie zorgeloos. Afrekenen per loonstrook; dat is het.

Hieronder kunt u doorklikken naar informatie over de cao Sport.

Branche SectorU bent hierCaoSportPensioenWerken in de Sport Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorU bent hierCaoSportPensioenWerken in de Sport Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten