Over INretail non-food, sector woonwinkels - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Detailhandel - Wonen

Een onderdeel van de detailhandelsbranche is de INretail non-food sector

De detailhandel wordt gevormd door veel en zeer uiteenlopende sectoren met een grote verscheidenheid aan producten, sommigen met een eigen cao en/of pensioenregeling. Opvallend is de INretail non-food, waarvan de 9 aangesloten sectoren een gemeenschappelijke cao en pensioenvoorziening hebben. Bij elkaar gaat het om 14.000 vestigingen.
Dit deel van de non-food sector kent dan ook de grootste brancheorganisatie van de detailhandel onder de naam INretail met  ca. 5.000 leden die in grote lijnen de volgende productgroepen etaleren: mode – wonen – schoenen – sport en tuin.
Insiders stellen dat de coronacrisis nog steeds voelbaar is in deze sectoren maar ook door de versneld toegenomen digitalisering in zowel winkels als groothandels. De hele non-food sector, ook die buiten een verband met INretail, heeft ongevraagd te maken met nieuwe uitdagingen omdat hun landschap verandert.

De woonbranche profiteerde van corona maar blijft dat zo?

Non food Retail rapporteerde een grote omzetstijging in de sector wonen tijdens de coronacrisis. Dit heeft alles te maken met thuiswerken en thuisblijven. De sector noemt het “intern verhuizen” ofwel een trend om in de woning te investeren. De financiële sector zet echter vraagtekens bij de continuering van deze trend. Het is nog onbekend of na het openbreken van de lockdown dezelfde kooplust in deze sector terugkomt als in 2020.
De nieuwbouw kan een handje helpen maar er zijn kapers op de kust. Steeds meer andere branches nemen woonartikelen en zelfs meubelen in hun collectie op. Voorbeelden zijn bouwmarkten maar ook textiel en kledingzaken. Deze ontwikkeling vraagt van de woninginrichters creativiteit om op z’n minst hun positie te handhaven.

Nieuwe tijden brengen nieuwe mogelijkheden. Niet alles wat een ondernemer altijd zelf deed hoeft op dezelfde voet te worden voortgezet. Veel zaken zijn uit te besteden al was het maar omdat ze niet wekelijks gedaan moeten worden. Een goed voorbeeld is het uitbesteden van de salarisadministratie. Die kost een MKB ondernemer veel aandacht en tijd. Uitbesteden levert tijdwinst op en neemt zorgen weg. En de kosten dan? Die pakken vaak ook nog eens lager uit.

Hieronder kunt u doorklikken naar informatie over de lopende cao voor sectoren, vallend onder INretail non-food.

Branche SectorU bent hierCaoRetail Non FoodPensioenINretail Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorU bent hierCaoRetail Non FoodPensioenINretail Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten