Informatie over cao voor de sectie evenementen- en horecabeveiliging - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Evenementen- en horeca beveiliging

Cao voor de sectie Evenementen- en Horecabeveiliging

In 2018 heeft deze sectie van de Nederlandse Veiligheidsbranche en de LBV (Landelijke Belangen Vereniging) een vijfjarige cao afgesloten. Deze loopt van 1 januari 2019 tot en met 31 december 2023. Deze cao mag toegepast worden door alle leden van de sectie en is dus alleen van toepassing op medewerkers van deze bedrijven.

Wat is zo aantrekkelijk aan deze cao?

Op de eerste plaats kunnen sectieleden een beter uurtarief aan de klant presenteren. De cao kent namelijk een gunstiger uurloon en lagere percentuele afdrachten aan het sociaal fonds. Bovendien biedt deze cao een ruimere toepassing van de ketenregeling en van het ”geen werk, geen loon” principe zoals geregeld in de Wwz. Voorts wordt er gebruik gemaakt van verruimde mogelijkheden in de WAB voor oproepkrachten (termijn van 24 uur in plaats van 4 dagen waarin een oproepkracht kan worden opgeroepen).

Opleidingen

In de cao is vastgelegd dat er een opleidingsfonds is, dat zich o.a. richt op kwaliteitsverbetering door het organiseren van functiegerichte trainingen, scholingsmogelijkheden en deskundige praktijkopleiding. De leden betalen daarvoor een percentage van de bruto loonsom.

Meer informatie?

Wilt u een meer gedetailleerde informatie over deze cao, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met juiste antwoorden op uw vragen.

Ga voor meer informatie over de pensioenregeling van de sectie evenementen- en horecabeveiliging naar de betreffende pagina.

Branche SectorNederlandse Veiligheidsbranche / Evenementen en Horeca CaoU bent hierPensioenNederlandse Veiligheidsbranche / Evenementen- en horeca beveiliging Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorNederlandse Veiligheidsbranche / Evenementen en Horeca CaoU bent hierPensioenNederlandse Veiligheidsbranche / Evenementen- en horeca beveiliging Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten