Informatie over de cao voor loonwerkbedrijven. - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Groen Grond en Infrastructuur (GGI)

Cao

Loonbedrijven vallen onder de cao Groen, Grond en Infrastructuur.
Deze cao is afgesloten tussen CUMELA Nederland namens de werkgevers en FNV-Agrarisch Groen, CNV Vakmensen en Vakvereniging Het Zwarte Corps namens de werknemers. De looptijd van de cao is van 1 januari 2021 tot en met 31 december 2021.

Toepassing

Deze cao is van toepassing op werkgevers en werknemers in de Groen, Grond en Infrastructuur.
Voor deeltijd arbeidsovereenkomsten gelden de bepalingen uit deze cao naar rato van het percentage deeltijd. Als er geen bepaling over de omvang van de fulltime arbeidstijd in de arbeidsovereenkomst is opgenomen, is 38 uur per week het uitgangspunt.

AVV

Door de Algemeen Verbindingsverklaring zijn de meeste bepalingen van deze cao van toepassing op alle werkgevers en werknemers die bij inwerkingtreding of gedurende de looptijd van de AVV onder de werkingssfeer vallen of komen te vallen.

Wat is een agrarische loonwerker?

Een medewerker agrarisch loonwerk werkt bij een loonbedrijf en zal via het bedrijf werkzaamheden verrichten in de akkerbouw, veeteelthouderbedrijven en tuinbouw. Groen wil zeggen dat een medewerker veel in de buitenlucht aan het werk is.

Meer informatie?

Wilt u een meer gedetailleerde informatie over deze cao, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met juiste antwoorden op uw vragen.

Ga voor meer informatie over de pensioenregeling  naar de betreffende pagina.

Branche SectorLandbouwwerktuigen exploiterende ondernemingen CaoU bent hierPensioenLandbouwwerktuigen exploiterende ondernemingen (Loonbedrijven) Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorLandbouwwerktuigen exploiterende ondernemingen CaoU bent hierPensioenLandbouwwerktuigen exploiterende ondernemingen (Loonbedrijven) Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten