Vanaf 2020 heeft de horeca met veel wijzigingen te maken. - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Horeca- en Aanverwante Bedrijf (Koninklijke Horeca Nederland)

In het jaar 2020 is er een nieuwe cao afgesloten voor horeca medewerkers met een looptijd van 1 jaar (van 1 januari 2020 tot en met 31 december 2020). Er is overeengekomen deze cao onder gelijke voorwaarden te verlengen voor een jaar (van 1 januari 2021 tot en met 31 december 2021). De loontabellen in 2021 zullen alleen aangepast worden voor het wettelijk minimumloon.

In deze cao zijn de mogelijkheden opgenomen die de Wet arbeidsmarkt in Balans (WAB) biedt. Daardoor is de cao actueel en beter toepasbaar. Voor werkgevers en werknemers is het verstandig om goed kennis te nemen van nieuwe bepalingen betreffende oproepovereenkomsten en seizoencontracten.

De website van de Koninklijke horeca Nederland is uitgebreide informatie te vinden over de wijzigingen in de cao maar ook de belangrijke rol die de WAB daarin speelt. Vanzelfsprekend zijn ook de cao tekst en de loontabellen beschikbaar.

Voor werkgevers in de horeca branche wordt de salarisadministratie er niet eenvoudiger op en vergt deze een behoorlijk tijdbeslag dat door noodzakelijk werk voor het bedrijf, niet altijd beschikbaar is. Het uitbesteden van de loonadministratie kost daarentegen niet veel maar laat wel veel meer tijd voor het dagelijks horeca werk.

Meer informatie?

Wilt u een meer gedetailleerde informatie over deze cao, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met juiste antwoorden op uw vragen.

Ga voor meer informatie over de horeca pensioenregeling naar de betreffende pagina.

Branche SectorKoninklijke Horeca Nederland CaoU bent hierPensioenHoreca & Catering Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorKoninklijke Horeca Nederland CaoU bent hierPensioenHoreca & Catering Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten