Informatie over cao voor sector Hoveniers - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Hoveniers

Cao Hoveniers

De branchevereniging VHG (Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners) onderhandelt namens de sector met de vakbonden over de cao. Het resultaat wordt traditioneel Algemeen Bindend verklaart. De VHG stelt zich o.a. ten doel om een goede verstandhouding met vakbonden en werknemers te onderhouden.

Op 7 mei 2020 hebben de sociale partners in de hovenierssector een akkoord gesloten om de cao Hoveniers te verlengen tot en met 30 juni 2021. Wel zijn er gelijk afspraken gemaakt voor vervolgoverleg. Zo is later de loonparagraaf aangepast. De corona crisis heeft wel impact op de onderhandelingen gehad maar partijen melden dat de overleggen constructief en prettig zijn verlopen.

Taak inhoud

Als werknemer bij een hoveniersbedrijf houdt men zich bezig met het onderhouden van tuinen, parken, plantsoenen, groenstroken, terreinen en begraafplaatsen. Maaien, planten, snoeien of bemesten kan solitair uitgevoerd worden of samen met andere hoveniers groenvoorzieningen. Ook het leggen van paden en straatjes behoort tot het takenpakket.

Met het JUM (jaarurenmodel) kan een hovenier optimaal schakelen tussen drukke en minder drukke tijden. De cao biedt ruimte om het personeel extra in te zetten in het seizoen waarbij de meeruren worden gespaard voor die dagen waarop minder werk is of het onwerkbaar weer is.

Meer informatie?

Wilt u een meer gedetailleerde informatie over deze cao, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met juiste antwoorden op uw vragen.

Ga voor meer informatie over de pensioenregeling Hoveniers naar de betreffende pagina.


Branche SectorHoveniersbedrijven CaoU bent hierPensioenHoveniers Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorHoveniersbedrijven CaoU bent hierPensioenHoveniers Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten