De jeugdzorg heeft een eigen cao - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Jeugdzorg

De lopende cao Jeugdzorg geldt van 1 april 2019 tot en met 31 december 2020

Deze cao was tot stand gekomen door onderhandelingen tussen Jeugdzorg Nederland namens de werkgevers en FBZ, FNV en CNV namens de werknemers. In deze cao zijn een aantal financiële afspraken gemaakt waaronder een eenmalige uitkering. Verder wordt door partijen aan inhoudelijke punten gewerkt zoals werkdruk, werkplezier, instroom en het behoud van vakkennis.

Werkingssfeer

De cao geldt voor werknemers in dienst van een jeugdzorg-instelling die onder de Wet op de Jeugdzorg valt.
Het betreft een standaard cao. Op een klein aantal bepalingen na mag niet van de cao worden afgeweken, ook niet als dit voor de werknemer gunstiger uitpakt.

Cao verlenging

Over een nieuwe cao wordt nog onderhandeld. Daarom wordt de huidige cao verlengd tot en met 31 december 2021. De minister van SZW heeft de cao op verzoek van de cao-partijen algemeen verbindend verklaard (AVV). Hiermee wordt aangegeven dat alle werkgevers in de Jeugdzorg de cao-afspraken moeten toepassen op hun werknemers.

De uitvoering van de cao afspraken en zeker bij veranderingen, vragen om veel tijd en aandacht. Er zijn situaties waarin zowel de werkgever als de werknemers kunnen profiteren van het uitbesteden van de salarisadministratie. Geen zorgen meer over de salarisadministratie en voor alle partijen duidelijk online zicht op alle voor hen belangrijke informatie.

Ga voor meer informatie over de pensioenregeling Zorg en Welzijn naar de betreffende pagina.


Branche Jeugdzorg CaoU bent hierPensioenJeugdzorg Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche Jeugdzorg CaoU bent hierPensioenJeugdzorg Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten