Kinderopvang kent voor alle branches nu één cao - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Kinderopvang

Samenvoeging

Sinds 2009 is er weer één cao voor de branche Kinderopvang. De MOgroep Kinderopvang (Sociaal Werk Nederland) en de Branchevereniging Ondernemers in de kinderopvang hebben samen met de vakbonden weer een gezamenlijke cao. Daarin zijn ook overgangsafspraken opgenomen voor werkgevers aangesloten bij BKN, Branche Kinderopvang Nederland.

Cao Kinderopvang 2021-2022

De werkgeversorganisaties Brancheorganisatie Kinderopvang (BKN) en Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK) hebben op 24 juni 2021 met de werknemersorganisatie CNV Zorg & Welzijn een akkoord gesloten voor een nieuwe cao Kinderopvang 2021-2022. De looptijd van de cao is van 1 juli 2021 tot en met 31 december 2022. De cao partijen hebben een algemeen verbindend verklaring (AVV) aangevraagd voor deze cao.

Werkingssfeer

Deze cao is van toepassing op ondernemingen die tegen vergoeding kinderopvang verzorgen voor kinderen. Onder vergoeding wordt hier ook verstaan: subsidie met een eventuele ouderbijdrage. De kinderopvang omvat dagopvang, buitenschoolse opvang, peuteropvang en bemiddeling bij gastouderopvang.
Als een werkgever ook andere diensten aanbiedt dan hierboven genoemd, kan de werkgever de cao ook voor die andere diensten aanbieden. Valt een werkgever ook onder de werkingssfeer van een andere cao, dan kan de werkgever een verzoek tot ontheffing indienen bij de cao partijen.

Kinderopvang, zoals kinderdagverblijven, kunnen niet zonder een financiële administratie. Het zijn in de meeste gevallen immers ondernemingen of stichtingen. De salarisadministratie is echter eenvoudig en voordelig uit te besteden, wat de werkdruk of de administratie in grote mate verminderd.

Ga voor meer informatie over de pensioenregeling Zorg en Welzijn, het pensioenfonds waar de kinderopvang branche zich bij aangesloten heeft, naar de betreffende pagina.

Branche Kinderopvang CaoU bent hierPensioenKinderopvang Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche Kinderopvang CaoU bent hierPensioenKinderopvang Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten