Cao Schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijf - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Schilders- afwerkings- en glaszetbedrijf (cao SAG)

Werkgeversorganisatie OnderhoudNL en vakbond LBV

De cao voor deze beroepsgroep is overeengekomen tussen werkgeversorganisatie OnderhoudNL en namens de werknemers de vakbond LBV. Het betreft de looptijd van 2016 tot en met 2021. Sinds 21 november 2019 geldt deze cao voor alle werkgevers en werknemers in deze bedrijfstak en is door het Ministerie van Sociale zaken Algemeen Verbindend Verklaard (AVV).

Daarnaast is er de cao USAG

Dit is de cao voor Uitvoeringsregelingen Schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijf. Het is een zogenaamde fonds-cao, waarin regelingen beschreven staan waarvoor premie wordt geheven, zoals een collectieve ongevallenverzekering.

De werkingssfeer

De bepalingen in deze cao overeenkomst zijn van toepassing op bedrijven waarin en voor zover daarin het schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijf als hoofdbedrijf of als wezenlijk onderdeel van de bedrijfsvoering wordt uitgeoefend. Onder hoofdbedrijf wordt in de werkingssfeer van deze cao verstaan het uitoefenen van het schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijf, waarbij het aantal betrokken werknemers groter is dan het aantal werknemers, dat werkzaamheden verricht op het gebied van een andere bedrijfstak.

Looptijd en verlenging

De cao eindigt op 30 september 2021. De cao kan door partijen, tegen het einde van de looptijd, met inachtneming van 3 maanden, worden opgezegd. Wordt deze cao op deze wijze niet opgezegd, dan wordt deze geacht stilzwijgend en ongewijzigd te zijn verlengd voor maximaal 1 jaar.

Hinder door het volgen van de cao aanpassingen en de gevolgen van de regels? Dat is niet uniek en eenvoudig te verhelpen. Ooit gehoord van “Doe de salarisadministratie de deur uit? Dat kan namelijk de oplossing zijn en veel zorgen weghalen. Het is een betrouwbare en efficiënte oplossing waar de werkgever en de werknemers beter van worden.

Branche Schilders- Afwerkings- en Glaszetbedrijf CaoU bent hierPensioenBpf Schilders Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche Schilders- Afwerkings- en Glaszetbedrijf CaoU bent hierPensioenBpf Schilders Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten