Een cao voor medewerkers in dienst van een sportvereniging - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Sportverenigingen

Cao voor elke sportvereniging

De collectieve arbeidsovereenkomst sportverenigingen heeft een looptijd van 1 januari 2021 t/m 31 december 2021. Het een onderhandelingsresultaat van Werkgeverorganisatie in de sport (WOS) en namens de werknemers FNV Sport & Bewegen, CNV Vakmensen en De Unie.

Sportverenigingen vormen een belangrijke hoeksteen van de sportbeoefening en het ondersteunen van een goede gezondheid door sportbeoefening. Amateursport draait in grote mate op vrijwilligers en toch komt het werkgeverschap steeds meer om de hoek kijken. Cao Sportverenigingen is speciaal bedoeld als ondersteuning om een goede werkgever te zijn.

Bereik van de cao

De werkgever is verplicht de arbeidsvoorwaarden in deze cao toe te passen op alle werknemers die voldoen aan het volgende definitie: iedere werknemer in dienst van de werkgever, waaronder de werknemer die de AOW-gerechtigde leeftijd heeft bereikt, met uitzondering van directeuren, de stagiair(e) en de scheidsrechter betaald voetbal.

Voorts is het toegestaan dat werkgevers en werknemers betere voorwaarden overeenkomen dan in de cao vermeld

Voordelen van deze cao Sportverenigingen:

  • Door een verruiming van de ketenbepaling kan de trainer of coach langer tijdelijke arbeidscontacten worden aangeboden.
  • De cao geeft eenduidige handvatten aan de werkgever om duidelijke afspraken met trainers en coaches te maken.
  • Jaarlijks wordt 0,2% van de bruto loonsom afgedragen aan het Arbeidsmarktfonds. Dit fonds wordt ingezet ter ontwikkeling van de sportsector.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze cao, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met juiste antwoorden op uw vragen.

Branche SectorSportverenigingen CaoU bent hierPensioenSportverenigingen Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorSportverenigingen CaoU bent hierPensioenSportverenigingen Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten