Informatie over de cao voor tuinzaadbedrijven. - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Tuinzaadbedrijven

Tuinzaadbedrijven en gezonde vitale medewerkers 

Plantum, de werkgeversorganisatie speelt uiteraard een belangrijke rol bij het tot stand komen van de arbeidsvoorwaarden in de sector zaden en jonge planten. Uitgangspunten van Plantum hierbij zijn medewerkers op een gezonde, vitale en veilige manier te laten werken tegen een marktconforme beloning.
Werknemersorganisaties hebben deels een wat andere insteek en willen een goede balans tussen werk en privé. Daarbij zijn werktijden, het aantal vakantiedagen en mogelijk bijzonder verlof aan de orde. Tevens staat duurzame inzetbaarheid door verlenging van de pensioengerechtigde leeftijd hoger op de agenda.

In maart 2021 hebben de werknemersorganisaties moeten constateren dat zij zijn uitonderhandeld. Dit ondanks dat beide partijen daarvoor nog concessie hadden gedaan. Het pensioenakkoord blijkt een van de grote spelbrekers.

De consequentie is dat partijen het moeten doen met de afspraken die voor de cao van 1 januari 2020 tot en met 31 december 2020 waren gemaakt.

Meer informatie?

Wilt u een meer gedetailleerde informatie over deze cao, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met juiste antwoorden op uw vragen.

Ga voor meer informatie over de pensioenregeling tuinzaadsector naar de betreffende pagina.

Branche SectorTuinzaadbedrijven CaoU bent hierPensioenTuinzaadbedrijven Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorTuinzaadbedrijven CaoU bent hierPensioenTuinzaadbedrijven Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten