Cao voor Verzelfstandigde Maatschappelijke Organisaties - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Vermo

De cao voor Verzelfstandigde Maatschappelijke Organisaties

De cao is tot stand gekomen uit overleg tussen de werkgeversvereniging Vermo en namens de werknemers FNV Publiek belang, CNV Overheid en Publieke Diensten, onderdeel van CNV Connectief. De looptijd van de cao is van 1 januari 2020 tot 1 januari 2022.

Werkingssfeer:

De cao Vermo is van toepassing op alle arbeidsovereenkomsten met de werkgever die in een concernrelatie verbonden is met één of meer gemeenten en in opdracht van die gemeente(n) activiteiten uitvoert op het gebied van exploitatie en/of beheer van accommodaties voor (dag)recreatie, sport, natuur, educatie en zwembaden.
Afwijken van deze cao is alleen mogelijk als dit in het voordeel is van de medewerker, tenzij in een artikel anders is bepaald. De cao Vermo is niet van toepassing op de medewerkers die al onder de werkingssfeer van een andere cao vallen.

Deelname ABP

De werkgever is aangesloten bij het ABP en alle medewerkers zijn verplicht deelnemer van het ABP, tenzij deelname in het Pensioenreglement wordt uitgesloten.

Meer informatie?

Wilt u een meer gedetailleerde informatie over deze cao, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met juiste antwoorden op uw vragen.

Branche SectorVerzelfstandigde Maatschappelijke Organisaties CaoU bent hierPensioenVerzelfstandigde Maatschappelijke Organisaties Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorVerzelfstandigde Maatschappelijke Organisaties CaoU bent hierPensioenVerzelfstandigde Maatschappelijke Organisaties Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten