Bouw & Infra - Kennisbank - Flexmoment

Bouw & Infra

CAO Bouw & Infra

De CAO Bouw & Infra liep af op 1 januari 2020. In feite hadden de betrokken CAO partijen al in november 2019 moeten starten met de onderhandelingen voor een nieuwe CAO. Deze partijen geven echter aan dat de bouw- en infrasector als eerste te maken kregen met economische klappen en dat deze vooral ontstaan zijn door besluiteloosheid van het kabinet.
Daarbovenop komt nog dat het onduidelijk is wat de gevolgen van de corona crisis zullen zijn.

Werkgeversverenigingen Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Nederland, NVB en Vereniging van Waterbouwers hebben, in gezamenlijk overleg met FNV en CNV Vakmensen, besloten de onderhandelingen voor de Bouw & Infra op te schorten.
Tot dan hadden werkgevers en vakbonden intensief met elkaar gesproken over onder meer duurzame inzetbaarheid, Arbo en veiligheid, eerder stoppen bij zwaar werk, instroom en onderwijs en tot slot flexibilisering en uitzenden.

Alle partijen geven aan dat ze de situatie blijven monitoren en dat zij weer in gesprek zullen gaan als het juiste moment zich voordoet.
Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten