Nederlandse Veiligheidsbranche - Kennisbank - Flexmoment
Kennisbank
Informatie
CAO
Nederlandse Veiligheidsbranche

Nederlandse Veiligheidsbranche

CAO Nederlandse Veiligheidsbranche

Door partijen werd door onderhandeld tot in de nacht van 18 op 19 september 2018 om een akkoord te bereiken over een nieuwe CAO. Er was sprake van een trendbreuk omdat de partijen voor de eerste keer niet tegenover elkaar stonden maar naast elkaar. Het resultaat was dan ook een CAO met een looptijd van vijf jaar; van juli 2018 tot en met juni 2023.
Er is veel in deze CAO vastgelegd dat voor een verbetering van de arbeidsomstandigheden moet zorgen. Zo zijn er afspraken gemaakt t.a.v. de loonontwikkeling, het pensioen, de roosters en de verhouding flex/vast.

Een langdurige CAO is eveneens van belang voor de werkgevers zodat er een langjarig beleid kan worden gevoerd. Werkgevers verwachten vanaf de start van deze CAO tot het einde van de looptijd, dat er 80% tot 90% nieuwe aanbestedingen gaan plaatsvinden. En dan biedt een CAO als deze een goede basis.

Deze succesvolle CAO besprekingen kwamen op naam van De Nederlandse Veiligheidsbranche enerzijds en FNV Beveiliging te Utrecht, De Unie te Culemborg en CNV Vakmensen te Utrecht.

Veel uit deze nieuwe CAO zal op het bordje van de salarisadministratie terecht komen. Later zullen ook nog regelingen uit de WAB aan worden toegevoegd. Wordt het daarmee te complex dan kan extern vakmanschap een helpende hand bieden.
Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten