De Kennisbank nog verder uitgebreid - Kennisbank - Flexmoment
Menu

De Kennisbank nog verder uitgebreid

Bij Flexmoment ontwikkelen wij continue kennis en oplossingen om onze klanten optimaal van dienst te zijn zodat wij hun waardevolle salarisadministratie vertrouwd kunnen overnemen. Een goed voorbeeld is onze Kennisbank die u wegwijs maakt in de wereld van de salarisadministratie en ook laat zien hoeveel daarbij komt kijken.

Onze visie en de Flexmoment kennisbank

Voor we u vertellen wat onze Kennisbank voor veel bedrijven en instellingen kan betekenen, willen we graag onze visie aan u meegeven. Die luidt als volgt:

“Bedrijfsvoering voor bedrijven en instellingen eenvoudiger maken door (complexe) werkzaamheden op het gebied van salaris- en HR-administratie online voor ze uit te voeren. Tevens door het keuzemoment van uitbesteding te helpen bepalen door de publicatie van een kennisbank met relevante zaken waar een salarisadministratie rekening mee moet houden; per branche/sector, cao en pensioenvoorziening.” 

Samengevat: UITBESTEED = WELBESTEED.

Onze kennisbank is een vrij toegankelijk onderdeel van onze website

De weg naar de onderwerpen is eenvoudig. U kunt gebruik maken van het zoekregister maar ook kiezen op hoofdonderdelen zoals branche, cao en pensioenvoorziening. Recent toegevoegd zijn de contactgegevens van de branche gerelateerde organisaties. De volgende zoekmogelijkheden staan u ter beschikking:

  • Branches en sectoren
  • De betreffende cao
  • Bijbehorende pensioenfondsen
  • De contactgegevens van de gerelateerde organisaties
  • Veel gestelde vragen + antwoorden
  • Salarisadministratie gerelateerde begrippen + uitleg
  • Nieuws met actuele ontwikkelingen

Deze informatiebronnen zijn van belang voor zowel ondernemers die voor het eerst personeel in dienst nemen als voor bedrijven of instellingen die de salarisadministratie nog in eigen beheer hebben. Bij de eersten om te kunnen afwegen of zij de verplichte salarisadministratie zelf op hun schouders willen nemen. Bij hen die deze werkzaamheden zelf uitvoeren om te beoordelen of uitbesteden een betere oplossing biedt.

De Flexmoment Kennisbank blijft in beweging

Elke cao kent een bepaalde duur en daarna weer vele aanpassingen in een nieuwe versie. Pensioenregelingen worden soms aangepast en er staat ook nog een nieuwe pensioenwet op stapel. En wat denkt u van de regelgeving die over bedrijven en instellingen wordt uitgestrooid en waar een salarisadministratie niet om heen kan? Dit treft ook bedrijven die niet aan een cao gebonden zijn en zelf samengestelde arbeidsovereenkomsten hanteren. Wij houden onze kennisbank actueel door de basisinformatie over de branche, de cao en het pensioen aan de laatste ontwikkelingen aan te passen. Hierdoor kunt u  zien waar uw bedrijf of instelling mee te maken heeft of krijgt. De afweging of u de salarisadministratie wel of niet wilt uitbesteden wordt voor u daardoor een stuk eenvoudiger. En vergeet u daarbij niet het onderdeel begrippen en meest gestelde vragen te bekijken.

Mist u uw branche of sector in onze kennisbank?

Dat zou kunnen. Wij hebben al veel bedrijfstakken ingevoerd maar we zijn nog niet compleet. Het is een voortgaand proces. Als u de branche of sector waar u onder valt niet aantreft, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen hier dan met voorrang aandacht aan besteden en deze toevoegen. Ook als er geen sprake is van een cao en/of een pensioenregeling. Behalve voor de Kennisbank nodigen wij u ook graag uit om het overige deel van de website te bezoeken.

Cao

Behorend bij: De Kennisbank nog verder uitgebreid

Pensioenfonds

Behorend bij: De Kennisbank nog verder uitgebreid


Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Staat uw artikel er niet tussen? Neem dan contact met ons op Contact opnemen
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-19:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten