Met hoeveel medewerkers gaat u verder na de corona crisis? - Kennisbank - Flexmoment
Menu

Met hoeveel medewerkers gaat u verder na de corona crisis?

Met hoeveel medewerkers gaat u verder na de corona crisis?

Uiteraard nemen wij aan dat velen van u hier nog geen antwoord op hebben. Vanuit Flexmoment ervaren wij elke dag de spanning die bij veel ondernemers leeft omdat de gevolgen van de crisis nauwelijks te overzien zijn. En dan hebben we het nog niet eens over persoonlijk leed dat uzelf, familie of vrienden kan overkomen. Het is dan ook logisch dat elk klein lichtpuntje dat op afname van het aantal besmettingen duidt, meer dan welkom is.

En dan is er het ondernemen tijdens en na de corona crisis

Steunmaatregelen van de overheid worden alom gewaardeerd, maar zijn vooralsnog niet meer en niet minder dan reddingsboeien. Uit het dal klimmen en weer opstarten moeten ondernemers zelf doen. Maar eerst zal bij velen de zorg overheersen of zij hun medewerkers in dienst kunnen houden tot het moment dat de markt weer aantrekt. Wij merken dit ook bij onze klanten waarvoor wij personeel gerelateerde dienstverlening verzorgen. Ook voor medewerkers die noodgedwongen thuiszitten gaat de loonadministratie echter gewoon door. Als u in aanmerking komt voor financiële support van de regering komt er (digitaal) papierwerk bij kijken.

Als u er niet aan kunt ontkomen om afscheid van medewerkers te nemen rijst de vraag of en wanneer u deze weer in dienst kunt nemen als de bedrijvigheid toeneemt.

De populariteit van payrolling neemt af

Misschien kunnen we beter zeggen dat de overheid er alles aan gelegen is om deze vorm van dienstverband de nek om te draaien. Alles is gericht op het zelf in dienst nemen van personeel. Dat de regering na de crisis van dat standpunt zal afwijken is nauwelijks denkbaar. Men zal eerder van de ondernemers verwachten dat zij, als waardering voor de subsidie om personeel in dienst te houden, oud medewerkers en eventueel nieuw personeel een vast contract aanbieden.

Voor alles met betrekking tot de loonadministratie en het in vaste dienst houden of aannemen van personeel, kan Flexmoment u oplossingsgericht van dienst zijn. Met onze brede ervaring en specialistische kennis op het gebied van personeelsbeheer, kunt u rekenen op onze knowhow. Niets hoeft u te weerhouden om zonder enige verplichting contact met ons op te nemen. Hoe, dat maakt niet uit. U heeft tijdens de corona crisis keuze uit e-mail en (online) telefonisch contact. Op deze wijze willen wij ons steentje bijdragen om ook voor uw onderneming het economisch perspectief weer een “smile” te bezorgen.

Cao

Behorend bij: Met hoeveel medewerkers gaat u verder na de corona crisis?

Pensioenfonds

Behorend bij: Met hoeveel medewerkers gaat u verder na de corona crisis?


Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Staat uw artikel er niet tussen? Neem dan contact met ons op Contact opnemen
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-13:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten