De pensioenregeling voor het motorvoertuigen- en tweewielerbedrijf - Flexmoment
Menu

Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf

Een goed pensioen

Dat is wat PME (Pensioenfonds Metaal en Techniek) nastreeft voor mensen in de metaal en technologische industrie. PME voert de pensioenregelingen uit die de sociale partners in deze sector hebben afgesproken. De ambitie om een goed en stevig pensioen te bouwen en te continueren zijn gestoeld op de volgende pijlers:

  • Samen en solidair een goed pensioen regelen. Delen van kosten en risico’s zijn daarbij een voorwaarde en iedereen is beter af.
  • Door goed op de kosten te letten blijft het pensioen betaalbaar. Bovendien worden de pensioengelden professioneel en voor een lange-termijnrendement belegd.

Voor de niet georganiseerde werkgever en de werknemers die bij hem in dienst zijn, geldt op grond van de desbetreffende beschikking van de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, eveneens de verplichting tot deelneming in de Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek.

De werkgever is voor elke werknemer verplicht de vastgestelde premie in te houden en af te dragen. De werknemer draagt 46,30% bij aan de door de werkgever verschuldigde premie onder de basispensioenregeling.

Voor werkgevers is er een Kennisbank o.a. over de salarisadministratie

Hierin worden veel vragen beantwoord en begrippen toegelicht. De Kennisbank kan helpen om bij twijfel de salarisadministratie zelf te gaan/blijven doen of dit vakgebied uit te besteden. Da salarisadministratie wordt steeds complexer en voor veel bedrijven blijkt uitbesteding een prima oplossing om de werkdruk te verminderen.

Branche Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf CaoMotorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf (MVT) PensioenfondsU bent hier Zoekt u wat anders? Start Wizard

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf CaoMotorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf (MVT) PensioenfondsU bent hier Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten