Info over Bedrijfstakpensioenfonds Particuliere Beveiliging - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Nederlandse Veiligheidsbranche / Evenementen- en horeca beveiliging

Pensioen voor de evenementen- en horeca beveiliging

Vanaf 1 januari 2008 wordt elke werknemer van 21 jaar en ouder opgenomen in de pensioenregeling van de Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Particuliere Beveiliging, mits hij/zij voldoet aan de bij die regeling gestelde eisen.

Alle deelnemers krijgen vanaf hun pensioenleeftijd de uitkering waar ze recht op hebben. Dit wordt o.a. bereikt door alle premies op tijd te innen, het geld verantwoord te beleggen en goed op de kosten te letten.
De regeling is door werkgevers- en werknemersorganisaties opgesteld, de sociale partners dus. In 2020 zijn er nieuwe pensioenafspraken gemaakt. Dit was nodig omdat pensioenen duurder zijn geworden: de rente is laag en mensen leven langer.

Na jaren onderhandelen hebben werkgevers, vakbonden en het kabinet in 2019 een akkoord bereikt over de toekomst van de pensioenen. Er zijn oplossingen gevonden om bij zwaar werk eerder met pensioen te kunnen gaan en de AOW-leeftijd stijgt minder snel dan het kabinet zich aanvankelijk had voorgenomen.

Wilt u meer informatie over het pensioenfonds Particuliere Beveiliging? Neem dan voor vrijblijvende informatie contact met ons op.

Branche SectorNederlandse Veiligheidsbranche / Evenementen en Horeca CaoEvenementen- en horeca beveiliging PensioenfondsU bent hier Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorNederlandse Veiligheidsbranche / Evenementen en Horeca CaoEvenementen- en horeca beveiliging PensioenfondsU bent hier Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten