Informatie over Pensioenfonds Particuliere Beveiliging - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Nederlandse Veiligheidsbranche / Particuliere beveiliging

Pensioenfonds Particuliere Beveiliging

Dit pensioenfonds geeft aan dat zij de pensioenregeling uitvoeren met oog voor de belangen van de deelnemers, gepensioneerden, ex-deelnemers en werkgevers.
De regeling is opgesteld door de werkgevers- en werknemersorganisaties (sociale partners). In 2020 zijn er nieuwe pensioenafspraken gemaakt. De regeling is aangepast omdat pensioenen duurder geworden zijn. Dit is veroorzaakt door de aanhoudend lage rente en het feit dat mensen langer leven.

Het pensioenfonds is er voor en door beveiligers

Het bestuur wordt gevormd door bestuurders namens werknemers, gepensioneerden en werkgevers. De insteek is om realistisch het fonds te besturen en te beheren, mede op basis van kennis van de sector en alles wat daarin van belang is.

Wat brengt de toekomst?

Het bestuur wil de positie van het fonds versterken door op zoek te gaan naar meer werkgevers in en buiten de beveiligingsbranche. Natuurlijk worden de ontwikkelingen op weg naar het nieuwe pensioenstelsel op de voet gevolgd. De voorkeur gaat sterk uit naar een stelsel waarmee alle deelnemers hun inkomen voor later optimaal kunnen afstemmen op hun persoonlijke financiële situatie.

Wilt u meer informatie over het pensioenfonds Particuliere Beveiliging? Neem dan voor vrijblijvende informatie contact met ons op.

Branche SectorNederlandse Veiligheidsbranche / Particuliere beveiliging CaoParticuliere beveiliging PensioenfondsU bent hier Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorNederlandse Veiligheidsbranche / Particuliere beveiliging CaoParticuliere beveiliging PensioenfondsU bent hier Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten