BPL Pensioen informatie agrarische branche/open Teelten. - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Open Teelten

Pensioen Open Teelten

Werknemers die in dienst zijn bij werkgevers in de sector open teelten bouwen hun pensioen op bij het BPL, het bedrijfspensioenfonds voor de landbouw. Het BPL is het pensioenfonds voor werknemers en oud werknemers in de groene en agrarische sector. Het pensioenfond telt ruim 21.000 aangesloten werkgevers wat resulteert in gezamenlijk meer dan 90.000 deelnemers.

Werknemers bouwen pensioen op voor later

Bij de basis pensioenregeling bouwen werknemers vanaf hun 21ste pensioen op voor later. Een werknemer krijgt dit pensioen vanaf zijn of haar 68ste zolang hij of zij leeft. Een werknemer kan het pensioen ook eerder of later in laten gaan. Als een werknemer overlijdt, krijgt zijn of haar partner partnerpensioen zolang hij of zij leeft. Kinderen krijgen een wezenpensioen.
Arbeidsongeschikte werknemers blijven pensioen opbouwen. Werkgevers betalen (een deel van) de pensioenpremie als werknemers meer dan 35% arbeidsongeschikt zijn. De mate van arbeidsongeschiktheid bepaalt hoeveel premie wij voor uw werknemer betalen. 

Wie houdt zich waar mee bezig?

Het BPL pensioenfonds houdt zich op de eerste plaats bezig met de uitvoering van het pensioenreglement en het beheren van de pensioengelden. Daarnaast verzorgt het fonds voorlichting over de regelingen en adviseert over de pensioenen. De administratie en uitvoering van de pensioenen en dat gaat van inning van de premies tot het uitbetalen van de uitkeringen, wordt geregeld door TKP Pensioen in Groningen.

Branche SectorOpen Teelten CaoOpen Teelten PensioenfondsU bent hier Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorOpen Teelten CaoOpen Teelten PensioenfondsU bent hier Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten