Over het pensioenfonds voor Schilders-, Afwerkings-, Vastgoedonderhoud- en Glaszetbedrijf - Flexmoment
Menu

Schilders-, Afwerkings-, Vastgoedonderhoud- en Glaszetbedrijf

Het pensioenfonds en hoe staat de salarisadministratie daarin?

De pensioenen van alle werknemers en ondernemers in de sector Schilders-, Afwerkings-, Vastgoedonderhoud- en Glaszetbedrijf wordt verzorgd door het Bedrijfspensioen Fonds Schilders (BFP Schilders). Dit pensioenfonds bestaat al vanaf 1951. Er geldt een verplichte deelname voor iedereen die in deze bedrijfstak werkzaam is. Dit geldt voor werknemers en ondernemers met of zonder personeel. Er is een verplichtingsbeschikking van kracht, wat betekent dat de verplichte deelname is vastgelegd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. In 2020 waren 2065 werkgevers bij dit pensioenfonds aangesloten, ruim 32.000 premiebetalende werknemers, terwijl 36.062 mensen inmiddels pensioen ontvangen.

De visie van het pensioenfonds

BPF Schilders heeft een visie, die behalve voor schildersbedrijven natuurlijk ook voor de sector Afwerking-, Vastgoedonderhoud- en Glaszetbedrijven van toepassing is:

  • Alle deelnemers een vast pensioen bieden. Collectiviteit, solidariteit en risicodeling is een belangrijk fundament.
  • Het uitvoeren van de regeling op een transparante, betrouwbare en maatschappelijk verantwoorde manier tegen aanvaardbare kosten.
  • Inzet van betrokkenheid bij deelnemers om een goede pensioenkeuze te maken.
  • Inspanning om ook zelfstandigen bewust te maken dat het verstandig is een pensioen op te bouwen.

Ook de werkzaamheden met betrekking tot het pensioenfonds komen terecht bij de salarisadministratie, net zo goed als de eerder genoemde cao-regels en aanpassingen van de wettelijke regelgeving. Voor werkgevers een steeds weer terugkerend aandachtspunt. Door de salarisadministratie uit te besteden kan een ondernemer in één keer op een veilige manier hiervan verlost worden.

Branche Schilders-, Afwerkings-, Vastgoedonderhoud- en Glaszetbedrijf CaoSchilders-, Afwerkings-, Vastgoedonderhoud- en Glaszetbedrijf (cao SAVG) PensioenfondsU bent hier Zoekt u wat anders? Start Wizard

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten