Informatie over pensioenfonds van het slagersbedrijf - Flexmoment
Menu
Kwaliteit in salarisadministratie
20 plus jaar ervaring binnen MKB
Vaste scherpe tarieven zonder verrassingen
Salarisadministratie uitbesteden? Bereken uw voordeel

Slagersbedrijf

Pensioenfonds voor het slagersbedrijf

De ‘Stichting De Samenwerking’, Pensioenfonds voor het slagersbedrijf, regelt de pensioenen voor werknemers en oud-werknemers in het slagersbedrijf.
Het doel van het fonds is om uitkeringen te verstrekken aan gepensioneerden en nabestaanden bij ouderdom en overlijden, zowel nu als in de toekomst. Om dit te realiseren int het fonds premies bij de aangesloten werkgevers.

De missie van het pensioenfonds

Het pensioenfonds voor het slagersbedrijf heeft in opdracht van de sociale partners de verzorging op zich genomen van een degelijke, maatschappelijk verantwoorde en betrouwbare pensioenregeling voor alle deelnemers, gewezen deelnemers en hun nabestaanden in de slagersbranche en wel tegen aanvaardbare kosten.

Beheer

Het bestuur van het fonds bestaat uit vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers uit de bedrijfstak. Dit bestuur heeft als taak het fonds te beheren, beleid te bepalen en te zorgen voor een goede communicatie naar deelnemers en werkgevers.
De administratie en uitvoering van pensioenen, alsmede de inning van premies, wordt geregeld door Appel Pensioenuitvoering. (Voorheen AGH). Het vermogensbeheer is daarentegen ondergebracht bij Kempen Capital Management.

Van belang voor werkgevers in het slagersbedrijf:

  • Melding aan het pensioenfonds van nieuwe werknemers met een contract dient binnen één maand gebeuren.
  • Ook al blijft een werknemer werkzaam in de slagersbranche, het vertrek dient binnen één maand gemeld te worden.
  • Als een werknemer in de WIA komt en nog voor een deel werkt, dan dienen de loongegevens voor het deel dat nog gewerkt wordt aangeleverd te worden.
  • Een DGA en familie van de eigenaar zijn vaak niet premieplichtig.

Wilt u meer informatie over het pensioenfonds voor het slagersbedrijf? Neem dan voor vrijblijvende informatie contact met ons op.

Branche SectorSlagersbedrijf CaoSlagersbedrijf (cao Slagers) PensioenfondsU bent hier Zoekt u wat anders? Start Wizard
Tijd en geld besparende tip! Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering? Kijkt u dan eens hoe eenvoudig en voordelig het is om uw salarisadministratie uit te besteden. Dat bespaart u zorgen en levert u extra tijd op. Voor informatie en condities klik hier. Wilt u als werkgever niet meer belast worden met de administratieve uitvoering van uw cao en de pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorSlagersbedrijf CaoSlagersbedrijf (cao Slagers) PensioenfondsU bent hier Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten