Informatie over pensioenregeling Veiligheidsdomein - Flexmoment
Menu

Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe NL)

Pensioenregeling voor Veiligheidsdomein

Medewerkers in het Veiligheidsdomein zijn voor hun pensioen aangesloten bij het Pensioenfonds Particuliere Beveiliging. Dit pensioenfonds geeft aan dat zij de pensioenregeling uitvoeren met oog voor de belangen van de deelnemers, gepensioneerden, ex-deelnemers en werkgevers.
De regeling is opgesteld door de werkgevers- en werknemersorganisaties (sociale partners). In 2020 zijn er nieuwe pensioenafspraken gemaakt. De regeling is aangepast omdat pensioenen duurder geworden zijn. Dit is veroorzaakt door de aanhoudend lage rente en het feit dat mensen langer leven.

Het pensioenfonds is er voor en door beveiligers

Het bestuur wordt gevormd door bestuurders namens werknemers, gepensioneerden en werkgevers. De insteek is om realistisch het fonds te besturen en te beheren, mede op basis van kennis van de sector en alles wat daar van belang is.

Wat brengt de toekomst?

Het bestuur wil de positie van het fonds versterken door op zoek te gaan naar meer werkgevers in en buiten de beveiligingsbranche. Natuurlijk worden de ontwikkelingen op weg naar het nieuwe pensioenstelsel op de voet gevolgd. De voorkeur gaat sterk uit naar een stelsel waarmee alle deelnemers hun inkomen voor later optimaal kunnen afstemmen op hun persoonlijke financiële situatie.

Aanpassing

Vanaf 2021 worden overuren meegenomen voor de pensioenuren. Zo wordt er ook over deze uren pensioen opgebouwd als de medewerker cumulatief onder de normuren voor het pensioen valt.
Werknemers zijn niet tevreden met het besluit van het pensioenfonds om in 2020 de opbouw van 1,875% te verlagen tot 1,49%. Gelijk daarmee daalt de premie als percentage van de grondslag. Inmiddels worden hier gesprekken over gevoerd.

Wilt u meer informatie over het pensioenfonds Particuliere Beveiliging? Neem dan voor vrijblijvende informatie contact met ons op.

Branche SectorVereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe NL) CaoVeiligheidsdomein PensioenfondsU bent hier Zoekt u wat anders? Start Wizard

Wilt u meer weten over dit onderwerp?


Verstuur uw contactgegevens aan ons, dan nemen wij snel vrijblijvend contact met u op.

Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw telefoonnr:
Vraag/opmerking: *

* Verplichte velden
Branche SectorVereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe NL) CaoVeiligheidsdomein PensioenfondsU bent hier Zoekt u wat anders? Start Wizard
Salarisadministratie op basis van uw cao verzorgen? We leiden u naar de eenvoudigste oplossing. Te Ingewikkeld? Laten we onze agenda’s op elkaar afstemmen voor een verhelderend adviesgesprek. Verrassend maar niet verplichtend. 085 - 8640124
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-19:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten