MKB Verzuimverzekering is de belangrijkste verzekering

MKB Verzuim Verzekering

Uw werknemers zijn waarschijnlijk het belangrijkste kapitaal van uw bedrijf. Daar wilt u goed voor zorgen. Langdurig verzuim is zowel voor de medewerker als voor uw onderneming een ingrijpend en emotioneel proces. Daarnaast wilt u de financiële risico’s rond verzuim beperken. Hoe doet u dat?

Een van de belangrijkste verzekeringen

Een van de belangrijkste verzekeringen rondom personeel is de verzuimverzekering. Als een werknemer langdurig ziek wordt, kost u dat als ondernemer veel geld. U bent namelijk wettelijk verplicht om twee jaar lang het loon van een zieke werknemer door te betalen en in sommige gevallen nog langer. Met een MKB verzuimverzekering dekt u dit risico af.

Hoe werkt de MKB verzuimverzekering?

U ontvangt een vergoeding als een werknemer ziek of arbeidsongeschikt is. Deze vergoeding ontvangt u na afloop van het termijn van uw eigen risico. De duur van dit termijn kan uzelf bepalen. Met de MKB verzuimverzekering kan u het loon van de zieke werknemer betalen totdat hij weer beter is. De hoogte van de vergoeding voor het loon (70-100%) kunt u afstemmen op de richtlijnen in uw cao.

Een aantal verzekeraars bieden u ook budget en ondersteuning om verzuim te voorkomen en persoonlijke coaching aan medewerkers aan te bieden
Copyright Flexmoment 2019 - 2021  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden Salarisadministratie
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten