Ook salarisadministratie voor DGA's - Flexmoment

Salarisadministratie voor DGA's

Actuele nieuws en informatie? Volg ons online!

Ook salarisadministratie voor DGA's

Als u als zelfstandig ondernemer vanuit uw eigen B.V. werkt dan ontkomt u niet aan de daarvoor verplichte salarisadministratie. Daar zit u niet op te wachten, het is tijdrovend en het is niet meer weg te denken. Om niet afgeleid te worden van de dagelijkse beslommeringen door de (zo voelen velen het) administratieve rompslomp, is uitbesteden de beste oplossing. Wel aan een vertrouwd bedrijf en Flexmoment heeft aangetoond dat te zijn. Wij nemen vakkundig de zorgen van uw eigen administratie over. Denk daarbij aan de steeds veranderende regelgeving, de journaalposten, de salarisstroken, de maandelijkse aangifte loonheffing, de bijtelling auto van de zaak enz. Heerlijk toch om dat alles aan u voorbij te kunnen laten gaan door die taken bij ons onder te brengen? 

Maakt u al gebruik van onze payrolling diensten dan hebben wij nog een extra voordeel in petto: In dat geval zijn wij bereid om de DGA strook gratis voor u te verzorgen.

Heeft u vragen over salarisadminstratie?

Wilt u een afspraak maken over salarisadministratie? Dan kunt u gemakkelijk via ons afspraakformulier een afspraakverzoek naar ons verzenden. Heeft u een vraag over salarisadministratie? Neem dan contact met ons op. 

Afspraak maken Contact opnemen

 

U wilt een gesprek over dit onderwerp?

Gun u zelf de tijd, dan doen wij dat ook.

Bel ons gerust voor een afspraak, waaraan overigens geen enkele verplichting verbonden is. Wellicht vloeien daar mogelijkheden uit voort die u niet voorzien had. Wij staan klaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Ons kantoor Florijnweg 13-15, 6883 JN Velp
Telefoon 085 86 40 124
WhatsApp 0614120004
Heeft u een snelle vraag? Stuur ons een appje!

Of stuur ons een bericht

* Verplichte velden

Flexmoment is uw betrouwbare partner

Copyright Flexmoment 2019 - 2020  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden Payrolling / Uitzenden  |  Algemene Voorwaarden Salarisadminstratie  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 0614120004 Vandaag beschikbaar: 09:00-22:30
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Sluiten