Salarisadministratie Apeldoorn voor MKB - Flexmoment

Salarisadministratie in Apeldoorn met de Belastingdienst vlakbij

Werkend aan de salarisadministratie blijkt een grote rol weggelegd voor regels en wetten waar de Belastingdienst de uitvoerende partij is. Dit roept de vraag op of ondernemers baat hebben bij de aanwezigheid van deze dienst in Apeldoorn?
Daar lijkt het niet op want bijna alles gaat digitaal en de dienst staat er om bekend dat ze elke ondernemer weet te vinden; dichtbij en veraf. Maar ondernemers die even snel naar de balie van de Belastingdienst willen gaan, komen van een koude kermis thuis. Eerst afspraak maken, digitaal uiteraard, om daarna op een bevestiging te wachten. Maar heeft u überhaupt de Belastingdienst wel nodig voor uw salarisadministratie?

Apeldoorn telt 162.000 inwoners en is de negende van grootste gemeentes

Dat betekent in dit geval bijna 18.400 ondernemingen, groot en klein. Wat zullen die bij elkaar aan tijd voor hun loonadministratie kwijt zijn? Maar laten we ons beperken tot de MKB ondernemers. Zij allen kunnen afscheid nemen van de volgende werkzaamheden bij het uitbesteden van de salarisadministratie:
  • Het maken van loonstroken en jaaropgaven
  • Produceren van de loon journaalpost
  • Kortingen op loonheffingen verwerken
  • Toepassen van cao en andere overeenkomsten
  • Mutaties verwerken door overheidsmaatregelen.
Blijft er dan niets over? Ja, maar dat stelt weinig voor. U dient de uitbetaling op basis van de aangeleverde loonstroken te regelen en de afdracht van de aangifte loonheffingen en eventueel de pensioenpremie. Uw oude manier van loonadministratie kan linea recta naar het Coda museum.

Geen zorgen meer van uw salarisadministratie

Bent u die ondernemer in Apeldoorn die zo snel mogelijk geen omkijken meer wil hebben naar de salarisadministratie? Vraag dan direct uw offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij onze expertise voor u in kunnen zetten.

Vraag direct uw offerte aan
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-13:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten