Salarisadministratie Deventer voor MKB - Flexmoment

Hoe denkt het MKB in Deventer over de salarisadministratie?

Het zou een onderzoek waard zijn als al niet bekend was dat veel MKB’ers in heel het land de salarisadministratie als een pittige last ervaren. En waarom zou dat in Deventer anders zijn?

De Deventer Boekenmarkt is populair, maar bij boekhoudkundige taken in het MKB ligt dat anders

Neem het belangrijke onderdeel in de administratieve bedrijfsvoering, de loonadministratie. Per maand of per vier weken een terugkerende activiteit die veel tijd en aandacht vraagt.

Uw werknemers verwachten hun loon niet alleen correct maar ook op tijd. Gelukkig is er een oplossing die tijd en geld bespaart en zorgen wegneemt.

Zonder loonadministratie wellicht ook nog tijd voor “Deventer op Stelten”?

Dat zou kunnen als het om de factor tijd gaat, maar elke MKB ondernemer wil natuurlijk weten wat het uitbesteden van de loonadministratie dan wel kost. Het antwoord is even eenvoudig als uitdagend. Het kost u maximaal €10,- per loonstrook all-in. Dat is alles. En als u het voor uw onderneming precies wilt weten, kunt u het totaal bedrag in een handomdraai berekenen. Geen verplichting en eenvoudig digitaal.

Geen zorgen meer van uw salarisadministratie

Bent u die ondernemer in Deventer die zo snel mogelijk geen omkijken meer wil hebben naar de salarisadministratie? Vraag dan direct uw offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij onze expertise voor u in kunnen zetten.

Vraag direct uw offerte aan
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten