Salarisadministratie Didam voor MKB - Flexmoment

1-1-2020 was voor de salarisadministratie in Didam een dag om nooit te vergeten

De overheid zag kans om per 1 januari 2020 alles en iedereen die met loon- c.q. salarisadministratie te maken heeft, op stelten te zetten. Nu weten MKB-ers in Didam wel raad met stelten. Er is zelfs al jarenlang een steltlopers dag. Maar die dag valt in het niet vergeleken met de veranderingen voor werkgever en werknemer, welke op de eerste dag van het nieuwe jaar zijn ingaan. De loonadministratie had er de handen vol aan.
Weliswaar profiteren op verschillende punten zowel de werkgever als de werknemer van de veranderingen. Menig ondernemer zal intussen ervaren hebben dat implementeren en beleid er op afstemmen meer tijd en aandacht heeft gekost dan voorzien was. Natuurlijk was u wettelijk verplicht om dit werk uit te voeren maar in uw hart zult u wellicht wel eens gedacht hebben: “waar ben ik mee bezig?”

Zijn de Arbeids-overeenkomsten al aangepast?

Arbeidsovereenkomsten zijn inmiddels een specialiteit geworden. Elke ondernemer in Didam en omstreken heeft natuurlijk een specialiteit, maar die ligt niet bij voorbaat bij de personeelsadministratie. Uiteindelijk werd al in 1891 in Didam de eerste Coöperatieve Roomboterfabriek buiten Friesland opgericht. Durf zit Didammers dus kennelijk in het bloed. Nu is het wellicht een goed moment om weer zo’n doortastende stap te maken door de loonadministratie aan een specialist over te laten.

Geen zorgen meer van uw salarisadministratie

Bent u die ondernemer in Didam die zo snel mogelijk geen omkijken meer wil hebben naar de salarisadministratie? Vraag dan direct uw offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij onze expertise voor u in kunnen zetten.

Vraag direct uw offerte aan
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 09:00-13:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten