Salarisadministratie Doesburg voor MKB - Flexmoment

MKB Doesburg: wees op je hoede voor de WAB

Juist Doesburger MKB ondernemers weten waar Abraham de mosterd haalt, want dat is logischerwijze Doesburg. Maar weet diezelfde ondernemer ook waar hij de oplossing kan vinden voor de toenemende druk op de loonadministratie? Zo niet, dan biedt dit artikel de oplossing.
Er zijn twee oorzaken die om extra kennis en aandacht vragen voor de loon-, zo u wilt, salarisadministratie. Niet elke ondernemer heeft zelf de specifieke kennis of kan zich een salarisadministrateur veroorloven. En nu kwam buiten de helaas niet afnemende regelgeving ook nog eens de invoering van de WAB op u af. Zoals u inmiddels weet staat WAB voor de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Deze wet is op 1 januari 2020 in werking getreden en al die tijd tikte de klok van de Martinuskerk plichtsgetrouw door. Maar ook uw horloge en via dit haast onmisbare apparaatje heeft u vast wel gemerkt hoeveel tijd u aan die nieuwe wet al besteed heeft.

Met de WAB omgaan in Doesburg is wat anders dan het openen van de vispassage

Die laatste oplossing is uniek in Europa, maar dat is dan ook een technisch aspect. De WAB deed echter een aanslag op het administratieve deel van uw onderneming.

MKB-ers ontkomen niet aan een administratie t.b.v. hun personeel terwijl u het natuurlijk vooral van uw corebusiness moet hebben. Onder de ruim 11.000 inwoners van de oude Hanzestad Doesburg zijn heel wat ondernemers. Die waren dus eeuwen geleden al slim en zijn dat nog steeds. En dan zijn slimme oplossingen altijd welkom. Een ervan is deze:

Doesburgse ondernemers, win tijd voor een kopje koffie in de Waag

Doesburg staat bekend als monumentaal en tevens modern. In die laatste eigenschap zult u zichzelf ook wel herkennen en dan zult u met plezier lezen waar u zich niet meer druk over hoeft te maken. Want door uw loonadministratie uit te besteden ontloopt u o.a. zorgen over de volgende zaken:
  • Veranderingen in de WW premie (inhouding en afdracht)
  • De transitievergoeding wordt nu ruimer toegepast
  • De opzegtermijn voor oproepkrachten die veranderd is
  • De loonstroken moeten nu van meer informatie zijn voorzien en
  • De ketenregeling heeft veranderingen ondergaan
Lijkt dit alles te mooi om waar te zijn? En bent u die ondernemer in Doesburg die zo snel mogelijk geen omkijken meer wil hebben naar de salarisadministratie?

Geen zorgen meer van uw salarisadministratie

Bent u die ondernemer in Doesburg die zo snel mogelijk geen omkijken meer wil hebben naar de salarisadministratie? Vraag dan direct uw offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij onze expertise voor u in kunnen zetten.

Vraag direct uw offerte aan
Copyright Flexmoment  |  BECONNUMMER:  720665  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 085 864 0124 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.
Flexmoment helpt klanten in heel Nederland
Sluiten